Meniu


1vnt Vandens puodelio krepšys Vandens puodelio laikiklis 30oz vandens puodelis su rankena Vandens puodelis Lauko stovyklavimo priedai A2A9

€3.52 €7.33

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t2591
Žymos

Produkto pavadinimas: Vandens puodelio maišelis

Gaminio dydis: 18 * 7.4 * 7.4cm / 7.28 * 2.95 * 2.95inch

Produkto spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto medžiaga: dacron

Produkto savybės:

1. Patvari medžiaga: Pagaminta iš aukštos kokybės nardymo audinio medžiagos, ši puodelio rankovė yra atspari dilimui ir patvari, užtikrinanti ilgalaikę jūsų 30oz vandens puodelio apsaugą.

2. Patogus nešiojimas: Nešiojamo dizaino, ši puodelio rankovė yra lengva ir lengvai nešiojama. Jį galite pasiimti bet kur, kur einate, nesvarbu, ar tai būtų biuras, sporto salė, ar kelionė.

3. Reguliuojamas dirželis: Naudojant reguliuojamą dirželį, šią puodelio įvorę galima lengvai reguliuoti, kad ji tvirtai ir saugiai priglustų prie puodelio, neleidžiant jam nukristi ar paslysti.

4. Atsparus smūgiams ir izoliuotas: Sutirštėjusi nardymo audinio medžiaga puikiai sugeria smūgius, apsaugo jūsų puodelį nuo smūgių, įbrėžimų ir atsitiktinių kritimų.Puikios izoliacinės savybės taip pat ilgiau išlaiko jūsų gėrimą karštą ar šaltą.

5. Stilingas dizainas: Dėl aptakaus ir stilingo dizaino ši puodelio rankovė suteikia jūsų vandens puodeliui elegancijos kontaktą, todėl jis išsiskiria iš minios.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip visi žinome , skirtingi kompiuteriai skirtingai rodo spalvas, tikrojo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo šių vaizdų.

2. Jei jums sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekti su manimimes pateiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau tai tik jums nuoroda.

Siuntą sudaro:

1 vnt Vandens puodelio krepšys

Gerbiamas pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. Norėdami gauti daugiau informacijos apie prekes, galite susisiekti su mumis. Geros dienos!

Techniniai Duomenys

Capacity 301ml-400ml
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos