Meniu


1 Set Walking Stick Shockproof Anti Slip Trekking Stick Four-section 50-110cm Teleskopinė žygio lazdos laipiojimo įranga

€5.65 €17.11

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t5405
Žymos

Svarbi informacija

Medžiaga: aliuminio lydinys

Pakuotės dydis:

A/B (teleskopinis), keturių sekcijų ilgis: 50cm-110cm/19.69"-43.31" (apytiksliai)

Apžvalga:

Keturių sekcijų teleskopinis žygio stulpas yra neslidus, lengvai naudojamas ir sulankstomas, kad jį būtų lengva nešiotis, o tai yra geras pagalbininkas alpinizmui, kelionėms, vaikščiojimui ir gera dovana pagyvenusiems žmonėms.

Žygio lazdų naudojimas vaikštant gali ne tik sumažinti raumenis ir sąnarius, tokius kaip kojos ir keliai, veikiančią jėgą bent 22 procentais, bet ir priversti kojas jaustis patogiau bei apsaugoti juosmenį ir stuburą. Ir padidinkite kūno judesių diapazoną ir dažnumą, taip padidindami vaikščiojimo greitį. Nepamirškite, kad jis gali būti naudojamas gynybai, kai susiduria su laukiniais gyvūnais.

Jis pagamintas iš aliuminio lydinio medžiagos.Minkštos rankenos sugeria smūgius ir užtikrina ergonomišką sukibimą net ir prakaituotomis rankomis.

Galite pasirinkti 2 skirtingus stilius: tiesi rankena, lenkimo rankena.Teleskopinis keturių sekcijų ilgis 50-110cm.

Šie itin lengvi žygio stulpai yra pakankamai kieti, kad ištvertų ilgus žygius ir nelygų reljefą. Idealiai tinka įvairioms lauko pramogoms, tokioms kaip stovyklavimas, laipiojimas, žygiai pėsčiomis, šiaurietiškas ėjimas, sniego žygiai, pagyvenusių žmonių vaikščiojimo pagalba ir pan.

Nata:

Dėl šviesos ir ekrano nustatymų skirtumo elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių. Prašome leisti nedidelį matmenų skirtumą dėl skirtingo rankinio matavimo.

Specifikacijos:

Naudojimas: vaikščiojimo pagalba Stilius: A (tiesi rankena), B (lenkimo rankena) Savybės: itin lengvas, teleskopinis, sugeriantis smūgius

Pakuote sudaro:

2 x Trekking lenkai 1 x Medžiaginis krepšys 2 x 8 formos sagtys 2 x Purvo krepšiai T1 2 x Apvalūs purvo krepšiai T3 2 x Klasikiniai L2 cukranendrių patarimai 2 x MeSH L5 cukranendrių patarimai

Techniniai Duomenys

Handle Straight Grip Handle
Origin Mainland China, Mainland China
Outdoor Activity HIKE
Shaft Material Aluminum
Stick Tip Rubber Tip
Model Number -
Handle Material Rubber

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos