Meniu


Nerūdijančio plieno kepsninės įrankiai Dešros laikiklis Grilis Nelipni kepsninė Lėkštė Lauko kelionės Kempingo keptuvė Kepsninės priedai

€5.72 €11.44

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t12522
Žymos

Produkto pavadinimas: Hot Dog Roller

Volelio rėmas: 16 x 13.6cm

Medinė rankena: 19.4 x 16cm

Medžiaga: nerūdijantis plienas + mediena

Pakuočių sąrašas:

1 x Dešros stovas

1 x Rankenos savybės:

[Net kepimas ant grotelių] Dešros volelis sukurtas taip, kad būtų lengviau kepti dešrainius ar dešreles, užtikrinant tolygų kepimą, valcavimo grotelės vienu metu gali virti iki 5 dešrainių ar dešrelių. Tinka naudoti ant anglies ar dujų grotelių.

[Patvari nerūdijančio plieno medžiaga] Mūsų dešrainių ritinėliai yra pagaminti iš komercinio nerūdijančio plieno, saugūs ir patvarūs. Komplekte yra kietmedžio rankena, kad būtų lengviau naudoti. Jis yra nešiojamas ir puikiai tinka lauko kepsninėms, kepsninėms ir stovyklavimui.

[Saugi medinė rankena] Dešrainių stovas yra su ypač ilga medine rankena. Tai padeda išvengti rankų nudegimo, per daug priartėjus prie karštų grotelių. Tai patogu ir saugu naudoti.

[Lengva naudoti ir valyti] Tiesiog paimkite rankeną ir lengvai susukite dešrainį pirmyn ir atgal, jei reikia, kad visos dešrelės būtų tolygiai iškeptos. Ritininis rėmas yra atsparus karščiui ir lengvai nuvalomas, kad būtų lengva valyti.

[Daugiafunkcinis] Naudokite šį nešiojamą ir lengvai naudojamą dešrainių volelį, kad galėtumėte mėgautis dešrainiais, bratwurst, dešra, burritais, kiaušinių suktinukais vakarėliuose, lauko kepsninėse ar kempinge.

Techniniai Duomenys

Brand Name ShineTrip
Type Pocket, Multi Tools
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos