Meniu


Šildomi vidpadžiai vyrams Moterys USB įkraunami elektriniai pėdos šiltesni šildymo vidpadžiai sportbačiams Batai Odiniai batai patogūs

€7.05 €8.81

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t13077
Žymos

Kai vidinė šildymo temperatūra yra apie 40 laipsnių, jie puikiai tinka sportbačiams, batams ir odiniams batams. Minkšta medžiaga užtikrina patogų prigludimą, be to, jie yra nešiojami, todėl galite juos pasiimti su savimi, kad ir kur eitumėte.

Specifikacijos:

Produkto dydis:

M: (apytiksliai)6.5 * 23cm / 2.56 * 9.06 colių, kai batų dydis yra 35 ~ 39 cm

L: (apytiksliai)7.5 * 26cm / 2.95 * 10.24 colio, kai batų dydis 40 ~ 45cm

USB laido ilgis: (apytiksliai)1.7m / 5.58 pėdų

Paviršių temperatūra: apie 40 °C

: 10W

Laidas: USB 1 taškas ir 2 linijos

Pakuočių sąrašas:

1 pora*Šildomi vidpadžiai Rechargeabl

1*USB kabelis

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Efektyvi šiluma: Šie šildomi vidpadžiai, aprūpinti puikiu šildymo lustu, greitai ir tolygiai įkaista, užtikrindami pastovią šilumą, pasiekiančią iki 40C, todėl jūsų kojos yra patogios ir jaukios visą dieną.

2.Būkite jaukūs bet kur: būkite šilti lauke su šiais įkraunamais šildomais vidpadžiais. Dėl nešiojamo dizaino jie yra puikus priedas vėsiam orui. Naudokite su kompiuteriu ar banku USB kabeliu, kad būtų idealu patogu.

3. Platus pritaikymas: pakelkite savo lauko žaidimą su mūsų įkraunamais vidpadžiais. Puikiai tinka daugeliui progų, laikykite kojas šiltas žiemos metu, pavyzdžiui, slidinėdami, važiuodami motociklais, laipiodami ar vaikščiodami, ir pasirodykite geriausiai.

4.Dviejų dydžių šiluma: Galimi du dydžio variantai, kad puikiai tiktų, užtikrinant maksimalų komfortą. Pasirinkite tinkamą dydį, kad jis atitiktų jūsų kojas, ir apipjaustykite jį, kad tiktų bet kokio tipo avalynei nuo sportbačių, batų iki odinių batų. Tinka bet kokiam orui, kad galėtumėte mėgautis šiluma ištisus metus.

5. Ilgalaikė šiluma: mūsų įkraunami šildomi vidpadžiai suteikia valandų valandas šilumos ir komforto su patvaria baterija ir kaitinimo elementais.Minkšta, plona ir patogi medžiaga užtikrina, kad jūsų kojos nebūtų tvirtai suspaustos, todėl tinka bet kokiems batams.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos