Meniu


Rudens vainikai lauko durims 17.7inch Dirbtinis rudens morkų vainikas su žaliais lapais Morkų vainikas Padėkos dienos dekorui

€15.00 €30.00

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t91937
Žymos

Puikiai tinka derliaus šventei ir ilgą laiką išlaiko savo spalvą, šis vainikas puikiai atrodo virš židinio ar priekio, door.to pakeltų jūsų namų dekorą šį sezoną!

Medžiaga: PVC + rotango + putos

Dydis: skersmuo apie 45cm

Sąrašas:

1*morkų vainikas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Įnoringas žavesys: Puikus šio morkų vainiko girliandos dizainas suteiks jūsų namams įnoringo žavesio ir pradžiugins jūsų svečius. Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, tikroviška ir žaisminga forma suteiks jūsų durims ar sienoms gyvo prisilietimo, kuriuo galėsite mėgautis daugelį sezonų.

2. Patikima medžiaga: Dėl savo PVC, putų ir rotango konstrukcijos šis morkų vainikas yra patvarus ir ilgalaikis pasirinkimas, suteikiantis jūsų išorės dekorui įnoringumo.

3.Dekoravimas be rūpesčių: Šis morkų vainikas nereikalauja jokios priežiūros ir niekada nenudžiūsta, ilgą laiką išlaikydamas ryškią oranžinę spalvą ir gražią išvaizdą.

4.Palanki dovana: praskaidrinkite savo rudens sezoną šiuo nuostabiu morkų vainiku, kuris taps puikia dovana jūsų artimiesiems. Rankų darbo iš natūralių medžiagų, jis puikiai tinka Padėkos dienai ir derliaus šventei.

5.Platus panaudojimo spektras: Šis žavingas morkų vainikas suteikia jūsų namų dekorui universalumo ir sodybos žavesio. Pakabinkite jį virš židinio, prie priekinių durų ar ant bet kurio lango, kad galėtumėte naudoti įvairiai ir kaimiškai elegancijai.

Techniniai Duomenys

Shape Round
Material COTTON
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos