Meniu


Sieninis pakurstymo skaldytuvas Medienos kurstymo skaldytuvas Nešiojamas rankinis malkų kūrenimas Skaldytuvas Malkų pjaustytuvas

€63.93 €81.96

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t99038
Žymos

Sieninis pakurstymo skirstytuvas - Šis medienos skaldytuvas yra suprojektuotas su svirties tipo medienos pjovimu, todėl medieną galite skaldyti mažiau pastangų. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pakelti ašmenis, tada uždėti medieną ant viršaus ir patraukti ašmenis žemyn. Palyginti su tradiciniais medienos skaldymo įrankiais, nereikia naudoti pagalbinių įrankių, tokių kaip kirvis.

Aukštos kokybės medžiagos - Degimo skirstytuvas pagamintas iš anglinio plieno ir yra tvirtas bei patvarus. Pakurstymo skirstytuvo paviršius buvo specialiai suprojektuotas taip, kad efektyviai apsaugotų nuo deformacijos ir rūdijimo. Šis užsidegantis skirstytuvas nesulenks ir nesulūžs esant aukštam slėgiui, kuris yra saugus ir patvarus bei užtikrina, kad galėsite jį naudoti ilgą laiką.

Galingas pjovimo gebėjimas - Šis didelio našumo medienos skaldytuvas tinka įvairių dydžių medienai ir galite jį naudoti visų rūšių medienai.Ašmenų dalis pagaminta iš aukštos kokybės anglinio plieno, kuris yra aštrus ir nelengvai rūdijantis, todėl jį naudojant galite sutaupyti daugiau pastangų.

Platus pritaikymo spektras - Šis medienos skaldytuvas tinka naudoti patalpose ir lauke, jį galite naudoti pritvirtindami prie sienos. Palyginti su dideliais medienos skaldytuvais, šis yra nešiojamesnis. Galite pasiimti su savimi į kempingą, kepsnines, lauko vakarienes ir daugybę kitų progų, jis tikrai taps geru pagalbininku gaminant maistą!

Apie "Kindling Splitter" - Užsidegimo skirstytuvo matmenys yra 22.50 x 16.14 x 5.12 colio Tikėdamiesi, kad šis medienos skaldytuvas bus galingas pagalbininkas jums, nesvarbu, koks tai sezonas.

spalva: Juoda

Medžiaga: daug anglies turintis plienas

Pakuote sudaro:

1X sieninis pakurų skirstytuvas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos