Meniu


Kalėdų eglutės balionai Kalėdų eglutės balionas Girliandos arkos rinkinys Šventinis žvaigždžių balionas Girliandos arkos rinkinys Nuotraukų rekvizitai "pasidaryk pats

€6.45 €9.93

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t100018
Žymos

Padarykite savo kalėdinį vakarėlį nepamirštamą su mūsų kalėdinio vakarėlio balionų rinkiniu! Šie balionai, kuriuose yra balti balionai su vienoda spalvota spauda, puikiai tinka papuošti jūsų verandą ir praleisti kokybišką tėvų ir vaikų laiką per Kalėdas.Pirkite dabar ir padarykite savo atostogų sezoną linksmą ir šviesų!

Pavadinimas: Christmas Tree Balloons

Produkto medžiaga: lateksas

Produkto dydis: Gatavas produktas turi skirtingą aukštį pagal balionų dydį, kiekį ir surinkimo būdą, apie 110-140 cm / 43.30-55.11in

Gaminio svoris: 210g

Pakuočių sąrašas:

Kalėdų eglutės balionai *1 rinkinys

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir kameros kampų elemento spalva ir paveikslėlyje rodoma spalva gali turėti niuansų.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti tolerancija.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Dekoratyvinis malonumas: pakelkite savo kalėdinį dekorą išskirtiniais eglutės balionais, pasižyminčiais tikrovišku ir spalvingu dizainu. Pagaminti iš aukštos kokybės latekso ir folijos, šie balionai be vargo suteikia šventinio žavesio bet kuriai erdvei.

2.Unikali išvaizda: papuoškite savo šventinius vakarėlius mūsų eglutės balionais, kurių viršuje yra milžiniška pentagrama, o balti balionai, pilni kalėdinės išvaizdos. Tamsiai žali balionai yra išmarginti auksiniais kaspinais, sukurdami nuostabų ir akį traukiantį vaizdą, kuris patiks jūsų svečiams.

3.Gera kokybė: Pasilepinkite šventine dvasia su mūsų eglutės balionais! Pagaminti iš latekso medžiagos, jie gali pasigirti vienodu spalvotu spausdinimu ir subtiliu prisilietimu, kuris suteikia elegancijos bet kuriai erdvei. Jie taip pat tarnauja ilgiau ir lengvai neištekės ar nesuges, užtikrindami be rūpesčių saugojimą.

4.Kelių scenų naudojimas: pakelkite savo kalėdinių dekoravimo žaidimą mūsų linksmais ir šventiniais eglutės balionais. Tinkama scena apima verandą, laiptus ir prekybos centro vartus, puikiai tinkančius nuotraukoms ir suteikiančius linksmą atmosferą.

5.Šeimos linksmybės: Susprogdinkite balionus pompa ir pasitelkite vaizduotę, kad surinktumėte šventinę eglutę. Mėgaukitės nepamirštamu tėvų ir vaikų laiku ir kurkite ilgalaikius prisiminimus.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China
Electronic no
Model Number Christmas Tree Balloon
Material COTTON
Occasion Eid al-Fitr

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos