Meniu


Malūnėlis su žiedadulkių gaudykle Didelis 4 dalių 2.5 colio prieskonių malūnėlis "Spice Premium" aliuminio malūnėlis

€7.51 €17.07

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t89794
Žymos

Malūnėlis su žiedadulkių gaudykle Didelis 4 dalių 2,5 colio prieskonių malūnėlis "Spice Premium" aliuminio malūnėlis SKLANDUS IR VIENODAS ŠLIFAVIMAS: Prieskonių malūnėlis turi dešimtis deimantinių dantų, kurie leidžia lengvai ir efektyviai šlifuoti. Taip yra todėl, kad mūsų gaminys turi labai aštrius šlifavimo dantis, kurie yra puikiai išdėstyti šlifuoti bet kokio tipo, Šie puikiai išdėstyti dantys supjaustyti per bet kokio tipo, nuo lengviausių iki tankiausių.,Vos keli posūkiai ir Smulkus, kurį gamina šis malūnėlis, degs efektyviau, gausite maksimalų rezultatą.

AUKŠČIAUSIA KOKYBĖ IR ILGAAMŽIŠKUMAS: Prieskonių malūnėlis sukurtas iš aukščiausios kokybės aliuminio lydinio, labai kietas, gana gražiai susmulkinamas, patvarus aukščiausios kokybės aliuminio lydinys, anoduotas, kad apsaugotų jį nuo korozijos, pleiskanojimo ir įbrėžimų.Tai taip pat užtikrina išskirtinį tvirtumą ir ilgaamžiškumą, Jis taip pat turi unikalią viršutinę ir apatinę rankeną, kuri puikiai priglunda prie pirštų ir leidžia labai patogiai laikyti, kol šlifuojate savo,Tai tikriausiai paskutinis trupintuvas, kurį kada nors nusipirksite!

AŠTRŪS DANTYS : šlifuoklyje yra itin aštrūs dantys(17 aštrių dantų viršutiniame sluoksnyje, 15 aštrių dantų antrame sluoksnyje) , nuo lengviausių iki tankiausių, šlifavimas dabar trunka tik kelis posūkius. Šie dantys išlieka aštrūs ilgą laiką ir yra lengvai valomi, nerūdijančio tinklelio ekranas padeda surinkti smulkius miltelius, jis gali užfiksuoti daug daugiau miltelių, su grandikliais, galite lengvai surinkti ir pašalinti likusias žiedadulkes iš malūnėlio.

SUKURTAS SUKURTAS IR TOBULAS DYDIS: mažas ir kompaktiškas, lengvai nešiojamas, stiprus magnetas tvirtai laiko dangtį vietoje, nelengvai subyra ir leidžia viską greitai ir lengvai, išlaiko jūsų šviežią, be kvapo, kad būtų užtikrintas maksimalus pasitenkinimas ir išvengta išsiliejimo net laikant aukštyn kojomis.

dydis: 63 x 46mm

Medžiaga: aliuminio lydinys

spalva: juoda / geltona

Pakuote sudaro:

1 x Prieskonių malūnėlis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.ed paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos