Meniu


Bičių kostiumas vyrams moterims,bičių laikytojas su bitininkystės pirštinėmis,su šydo gaubtu,profesionaliems bitininkams ir pradedantiesiems

€27.10 €37.12

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t116115
Žymos

Bičių kostiumas vyrams moterims,bičių laikytojas su bitininkystės pirštinėmis,su šydo gaubtu,profesionaliems bitininkams ir pradedantiesiems

VISO KŪNO BIČIŲ KOSTIUMAS:Ventiliuojamas bitininkystės kostiumas su avikailio pirštinėmis ir nuimamu tvoros šydu, dengiančiu visą kūną; riešai, juosmuo ir kulkšnys suprojektuoti taip, kad bitės nepatektų, todėl bitininkai gali valdyti bitininkystės įrankius ir elgtis su bitėmis nebijodami būti įgėlę, todėl tai yra esminis bitininkystės elementas tiek profesionaliems bitininkams, tiek pradedantiesiems.

PATOGUS IR ILGAAMŽIS: Naudojame tik aukštos kokybės audinius, pagamintas profesionalus bitininkystės kostiumas Poliesteris-medvilnė, šukuotas audinys, kad jį būtų galima naudoti daugelį metų; Apsvarstykite komfortą, tuo pačiu užtikrindami pakankamą storį, kad išlaikytumėte vėsą ir atliktumėte malonų darbą karštą vasarą.

NUIMAMAS ŠYDO GAUBTAS: Bitininko kostiumas suprojektuotas su geriausiu tvoros šydo tinkleliu, užtikrinančiu, kad bitininkas turėtų aiškų vaizdą, ir yra su nerūdijančio plieno žiedu, kuris palaiko gaubto šydą ir suteikia pakankamai vietos galvos judėjimui; dvigubo užtrauktuko dizainą lengva dėvėti ir skalbti, o užtrauktuko sankryža sukurta su nailono lipduko dangteliu, kad būtų užtikrinta daugialypė apsauga.

PROFESIONALIOS BITININKYSTĖS PIRŠTINĖS: Elastingas rankogalių dizainas atlieka gerą sandarinimo vaidmenį, užtikrinantį, kad bitės nepatektų ir užtikrina pakankamą rankų apsaugą, kai dirbate su rūkaliais ar avilių įrankiais.

Spalva: Balta

Medžiaga: poliesterio medvilnė

Dydis: XL / L / XXL

Pakuote sudaro:

1 X Bičių nepraleidžiantys drabužiai

1 pora X pirštinių

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos