Meniu


Kalėdų eglutės dervos batai Kalėdų eglutės papuošalai su dirželiu Kalėdų dekoracijos Juokingos figūros sienoms Turėklai

€3.65 €5.22

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t82074
Žymos

Šiuose mieluose animacinių filmų medžio ornamentuose vaizduojami sniego seniai, avintys spalvingus dervinius batus, suteikiantys jūsų šventinei atmosferai šilumos. Pagaminti iš puikių medžiagų, šie pakabukai yra lengvai valomi ir lengvai pakabinami ant jūsų sienų, stalų ar kitų vietų.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Kalėdinis pakabukas

Medžiaga: derva

Produkto dydis: (apytiksliai)10 * 7.5 * 1cm/3.94 * 2.95 * 0.39 colių

Produkto svoris: apie 40g

Pakuočių sąrašas:

1vnt.*eglutės pakabukas

Pastabos:

1. Dėl monitoriaus spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių kai kurios prekių nuotraukos gali šiek tiek skirtis spalvomis, vyrauja natūra spalva!

2. Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti nedidelį dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Ryškus animacinių filmų žavesys: įpūskite savo eglutę šventine mūsų animacinių filmų ornamento atmosfera.Su žaviu ryškių spalvų sniego seniu, mieli batai ir šalikas sukuria viliojantį reginį. Pagaminta iš dervos, tai puikus priedas prie jūsų medžio dekoro.

2.Pagerinkite savo kalėdinę atmosferą: pakelkite savo kalėdinį dekorą mūsų nuostabiais kalėdinių animacinių filmų eglutės ornamentais. Šie dervos ornamentai, kuriuose yra klasikiniai šventinio dizaino eglutės dervos batai, suteikia jūsų namams, verslui ar vakarėliui tobulą šilumos ir linksmumo atspalvį.

3.Tvirta ir patvari derva: Šie sniego senio kalėdiniai pakabukai yra pagaminti iš tvirtos ir patvarios dervos, kurią galima naudoti metai iš metų. Juos taip pat lengva nuvalyti nuo dulkių ir nešvarumų drėgnu skudurėliu.

4. Išlaidos be rūpesčių: su dirželiu šiuos kalėdinių animacinių filmų ornamentus galima lengvai pakabinti ant bet kokių paviršių. Dervos figūros demonstruoja ryškias spalvas ir įdomius dizainus, kurie suteiks linksmą prisilietimą prie jūsų atostogų dekoro.

5.Skleiskite nuotaiką visur: Šie sniego senio papuošalai su dirželiais gali papuošti įvairias scenas ir progas, tokias kaip eglutė, durys, sienos, langas, turėklai, mantelė, lentyna, todėl jie puikiai tinka šventinei nuotaikai pridėti prie jūsų namų, verslo, vakarėlio ar kaip dovanos.

Techniniai Duomenys

Model Number Christmas Cartoon Tree Ornament
Electronic no
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos