Meniu


Meno kūrinys "Capiz Garden" vėjo varpeliai su vėsiu, natūraliu zen žavesiu, švelniais tonais, gražiomis spalvomis ir lengva pakabinama kilpa

€7.62 €15.57

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t116629
Žymos

Gražūs lauko vėjo varpeliai – Šie kabantys vėjo varpeliai yra sukurti naudojant natūralius elementus, tokius kaip dreifuojanti mediena ir jūros kriauklės, kad būtų sukurtas natūralesnis vėjo vamzdžių rinkinys, kuris sukuria žemus, dulcetinius tonus ir suteikia jūsų erdvei gyvesnę paplūdimio aplinką.

Natūralus "Capiz Style Vibrance" - Puikus būdas priimti savo natūralistinę pusę, šie šaunūs vėjo varpeliai tinka modernioms ir jūros įkvėptoms temoms, todėl jie puikiai papildo jūsų denį, terasą, sodą ar lauko kraštovaizdžio zoną.

Originalus rankų darbo meniškumas - Išdidžiai pagaminti Indonezijoje, šie Zen vėjo varpeliai yra rankų darbo amatininkų, kurie mėgsta kurti gražiai unikalius vėjo vamzdžių gabalus ir yra įvairių formų ir spalvų, kurie yra spalvingi, originalūs ir įdomūs.

Jaudinanti dovanos idėja, kuri patiks visiems – nesvarbu, ar tai būtų kažkieno ypatingo jūsų gyvenime šventimas, sielvartas dėl mylimo žmogaus netekties, užuojauta dėl prarastų augintinių ar tiesiog šilto prisilietimo prie jūsų lauko erdvės, tai yra puiki dovana draugams ar šeimos nariams.

Aukštos kokybės pakabinama kilpa – kiekviename "Green Land" vėjavaikių rinkinyje yra tvirta pakabinama kilpa viršuje, kuri leidžia lengvai pakabinti beveik bet kurioje vidaus ar lauko erdvėje, todėl galite pakabinti ją už langų, nuo medžių galūnių ar net miegamuosiuose.

Medžiaga: apvalkalas, medinis

Dydis: 60 * 12 * 12cm / 23.62 * 4.72 * 4.72inch

Įtraukti:

1 * Vėjo varpelis

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos