Meniu


120 PCS Natūralios zuikio uodegos Gėlės Lagurus Pampas Žolės dekoras Džiovintų gėlių kompozicijos Boho vestuvių puokštės Namų sodo dekoras

€11.65 €22.40

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t56741
Žymos

modname=ckeditor Pristatymo laikas: Prekių gavimo laikas įvairiose šalyse skiriasi, tačiau paprastai jis neviršija 30 dienų. Ant prekių nurodytas 90 dienų pristatymas nėra tikslus, todėl būkite tikri, kad įsigysite. Funkcijos:

100% visiškai naujas ir aukštos kokybės!

Medžiaga: natūralios džiovintos gėlės Bunny uodegos žolė

Dydis:

Bendras ilgis: apie 30-45 cm (23.6 colio).

10% džiovintų gėlių transportavimo metu yra pažeistos. Jei gavus pakuotę sugadinami keli gabalai, tai yra normalus vartojimas ir neturės įtakos išvaizdai

Kadangi tai yra natūrali augalų džiovinta gėlė, negalima garantuoti, kad kiekvienas produktas turi tokį patį ilgį ir dydį, taip pat normalu, kad keli jų žiedlapiai kris. Dabar tai neturi įtakos grožiui. Jei neprieštaraujate, nepateikite užsakymo

jei pasirinksite pristatymą naudodamiesi pardavėjo pristatymo būdu, mes išsiųsime Kinijos pašto paprastą mažą pakuotę, nėra stebėjimo numerio informacijos.jei norite sekti savo užsakymą, pasirinkite "Taksofonai.lt" standartinį pristatymą

Pasergėti:

1.Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

2. Pagaminti iš natūralios medžiagos, skirtingų defektų ir dydžio negalima išvengti.

3.Natūralios džiovintos gėlės yra trapios, ir normalu, kad nedidelė dalis gėlių žiedlapių krenta.

4.Neišmeskite nulūžusių ar nukritusių gėlių šakų. Galite juos suderinti su puokšte.

5.Jei turite klausimų, susisiekite su mumis. Ačiū.

Mūsų įmonėje yra gamykla. Mes patys gaminame konservuotas gėles,džiovintas gėles,nendres,dirbtines gėles.Mes turime 50 darbuotojų, kurie gamina sausas gėles ir įamžintas gėles pagrindinis konkurencingumas : profesionali gėlių dizaino komanda, pakuočių dizainerių komanda, profesionali logistikos komanda, greitas klientų aptarnavimas.

1. Siuntimas-siuntimas bus sutvarkytas per 1-5 dienas po pinigų patvirtinimo. Stebėjimo informacija bus pateikta per 2–7 dienas nuo produkto išsiuntimo.

2.Pranešimas – importo muitai, mokesčiai ir rinkliavos neįskaičiuojami į prekės kainą ar siuntimo mokesčius. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Prieš pirkdami pasitarkite su savo šalies muitinės įstaiga, kad nustatytumėte, kokios bus šios papildomos išlaidos.

3.Grąžinimas - Jei negavote savo produkto pasibaigus numatytam pristatymo laikui, susisiekite su mumis, kad išspręstumėte jį prieš pradėdami ginčą. Mes garantuojame, kad prekes išsiųsime pakartotinai arba grąžinsime visą mokėjimą, jei jos nebus pristatytos per garantuotą pristatymo laikotarpį.

4.Ir mes taip pat palaikome "Drop-Shipping", galite sukurti užsakymus mano parduotuvėje ir užpildyti savo klientų adresą.kai perkate daugiau nei tam tikrą sumą, mes naudosime DHL siuntimą jums. Jei siuntimui naudosiu DHL, siuntinius gausite per 5–7 dienas.

5.Feedback-(1)Jei nesate patenkinti prekėmis (kokybės problema, dydžio problema, materialinė problema), nedvejodami tiesiog susisiekite su mumis, mes atsakysime kuo greičiau, kad pateiktume jums puikų sprendimą.

(2) Jei jums patinka mūsų produktas, tikiuosi, kad galite mums duoti penkis star.it reikštų mums pasaulį, jei galėtumėte skirti 1 minutę, kad padėtumėte pasidalinti meile, palikdami mums sąžiningą atsiliepimą :)

Techniniai Duomenys

boho home decor pampas grass
table decoration accessories dried flowers
wedding decoration Artificial flowers

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos