Meniu


Kalėdinis drugelio pakabukas Akrilinė eglutė kabanti Dekoratyviniai papuošalai Pagrindinis Velykų Naujųjų metų vakarėlio dovanų priedai

€4.05 €8.10

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t50152
Žymos

Ženkleliai:

1. Ilgalaikis žavesys: mūsų drugelių papuošalai yra pagaminti iš neišblukusios, nuo įbrėžimų apsaugančios akrilo medžiagos, kad būtų užtikrintas ilgalaikis žavesys. Papuoškite savo medį šiais spalvingais ornamentais, kurie garantuotai išliks gyvybingi visą sezoną.

2. Elegantiškas dizainas: mėgaukitės mūsų drugelių ornamentų, skirtų Kalėdų eglutei, subtilumu. Lygūs ir plokšti paviršiai gali pasigirti rafinuotomis detalėmis, kurios yra kruopščiai supjaustytos ir poliruotos. Natūralus drugelių pakabuko prisilietimas leidžia jūsų atostogų dekorui atgyti su profesionaliu meistriškumu.

3. Patogu pakabinti: pagerinkite savo namų atmosferą šiais drugelių ornamentais. Naudokite klijus, kad be vargo papuoštumėte bet kokius plokščius paviršius, arba sustabdykite juos nuo eglutės. Šie universalūs papuošalai puikiai tinka durims ir langams, suteikdami natūralaus grožio prisilietimą, kad ir kur juos norėtumėte.

4. Unikali dovana: papuoškite savo eglutę šiais nuostabiais drugelių ornamentais. Dėl savo žavesio ir elegancijos jie yra puikios dovanos Kalėdoms, vaikų dienai, metams, Helovinui ar gimtadieniams.

5. Platus pritaikymas: Šie drugelių papuošalai turi subtilų rėmą, kuris suteikia elegancijos bet kuriai erdvei. Juos galite naudoti norėdami papuošti savo miegamąjį, židinį, duris, duris, eglutę, langą, sieną ir kt.

Aprašymas:

Šis nuostabus drugelių pakabukas puikiai tinka suteikti šventinį prisilietimą bet kuriam kambariui atostogų sezono metu. Naudodami apsaugos nuo išblukimo technologiją, galite pasikliauti, kad šis kūrinys išlaikys savo puikias spalvas ateinančiais metais. Pasirūpinus visomis detalėmis, jį lengva pakabinti ant sienos arba naudoti kaip centrinį elementą. Padarykite savo artimuosius laimingus dovanodami jį kaip kalėdinę dovaną arba naudokite jį, kad suteiktumėte elegancijos savo miegamajam.

specifikacija:

1. Pavadinimas: Butterfly ornament

2. Medžiaga: akrilas

Pakuočių sąrašas:

1vnt * Drugelio pakabukas

Nata:

1. Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

2. Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Techniniai Duomenys

Electronic no
Set Type YES
Type of Wholesale Yes(>50 Pcs)
Packing No Gift Box
Model Number Butterfly Ornaments
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos