Meniu


Kalėdų eglutės ornamentas Namų ornamentas Amatai Pakabukai Christma dekoravimo vakarėlis Reikmenys Kalėdinės dovanos Pakabukas Lašas Papuošalai

€3.38 €4.83

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t71732
Žymos

Šis aukštos kokybės dekoratyvinių detalių rinkinys puikiai tinka sukurti savo kalėdinį stilių. Lengvai pakabinami bet kur, jie suteikia jūsų namams šventinę atmosferą. Bet negana to, ši miela dovana taip pat puikiai tinka jūsų draugams ir šeimos nariams. Skleiskite šventinę nuotaiką su šiomis naujomis namų dovanomis!

Specifikacijos:

Medžiaga: mediena

Gaminio dydis: Modelis A 8.5 * 9.5 cm / 3.35 * 3.74 colio, B modelis 10 * 9 cm / 3.94 * 3.54 colių

Pakuočių sąrašas:

Namus šildančios dovanos nauji namai*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Patikima medžiaga: Mūsų naujos namų dovanos yra pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų, kurios yra ekologiškos ir patvarios. Natūralaus medžio dizainas skleidžia šiltą atmosferą, puikiai tinkančią bet kokiam namų ūkiui.

2.Kalėdiniai papuošalai: pakelkite šventinę dvasią savo naujuose namuose su mūsų šventiniais ornamentais, tokiais kaip baubliai, figūrėlės ir kt.Mūsų įmantraus dizaino aukštos kokybės dekoracijos suteikia prabangų ir elegantišką akcentą bet kokiam kalėdiniam stiliui.

3. Lengva rodyti: naujoji namų dovana yra su virve, kad būtų galima be vargo sustabdyti ir neturės įtakos jūsų namų estetikai. Jį galima lengvai pakabinti bet kur, nesvarbu, ar tai būtų eglutė, siena, langas ar durų rankenėlė, neužimant per daug vietos.

4.Pridėkite šventinę atmosferą: pakelkite savo naujų namų atmosferą šiomis žavingomis namus šildančiomis dovanomis. Jų žavingos formos suteikia įnoringumo bet kuriam kambariui, todėl jos puikiai papildo jūsų dekorą. Puikiai tinka švęsti ypatingas progas, tokias kaip Kalėdos, Padėkos diena ar gimtadieniai.

5.Nuostabi dovana: švęskite naują pradžią su šia namų ruošos dovana, kuri suteikia šilumos, džiaugsmo ir prabangos bet kokiems naujiems namams.Puikiai tinka išreikšti savo palaiminimus ir susirūpinimą, tai apgalvota dovana draugams ir šeimos nariams, kurie persikelia į naują vietą.

Techniniai Duomenys

Electronic no
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos