Meniu


5Pack kokosų atidarymo įrankių rinkinys jaunam kokosų nerūdijančio plieno kokosų atidarytuvo rinkiniui "Coco Jack Opener" rinkinys

€17.15 €22.86

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t43693
Žymos

5Pack kokosų atidarymo įrankių rinkinys jauniems kokosų nerūdijančio plieno kokosų atidarymo rinkiniams "Coco Jack Opener Kit" [saugus] Kokosų atidarymo įrankių rinkinys pagamintas iš nerūdijančio plieno, nelengvai rūdijantis ir netoksiškas. Nerūdijančio plieno konstrukcija yra patvari ir gali būti valoma indaplovėje.

[NE SUBRAIŽYTI] Mūsų kokosų atidarymo rinkinys yra saugesnis ir lengvesnis būdas atidaryti šviežią kokosą. Pjovimo briauna yra specialiai apdorota, aštrus peilis su dideliu lanku, bet nesubraižo rankų.

[PAKEISTI PAVOJINGĄ PEILĮ] Nebereikia siūbuoti pavojingo peilio, elektrinių grąžtų ar įsilaužti. Tiesiog uždėkite kokoso atidarytuvą ant kokoso viršaus ir guminiu plaktuku padarykite didelę skylę. Kokosų vanduo ir kokoso minkštimas yra lengvai pasiekiami. Įdėkite savo ingredientus į kokosą po to, kai mėgausitės kokosų vandeniu, pavyzdžiui, ledais, troškiniu, omarais, jūros gėrybėmis ir pan.

[PATOGUS LAIKYTI]Kokosų atidarymo įrankių rinkinys yra su ekologišku plastikiniu plaktuku su neslystančia gumine rankena, smūgius sugeriančiu dizainu, patogiu laikyti.

Spalva: kaip parodyta (juoda + sidabras + medžio spalva)

Medžiaga: nerūdijantis plienas + mediena

Pakuote sudaro:

1 * skylių perforatorius

1 * valymo lazdelė

1 * obliavimo

staklės 1 * kokosų atidarytuvas

1 * plaktukas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Metal Type iron
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos