Meniu


Kalėdinių durų vainikas dirbtiniais kabančiais kankorėžiais Sniego senis Briedis Kalėdų senelio lėlės vainikas langų sienų namų dekoravimui

€14.25 €28.49

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t53019
Žymos

Kalėdinių durų vainikas dirbtiniais kabančiais kankorėžiais Sniego senis Briedis Kalėdų senelis Lėlės vainikas langų sienų dekoravimui Namų dekoravimas Dropshipping/Wholesale

Pardavimo taškai:

1.Sezoninis žavesys: Jūsų namai nusipelno sezoninio žavesio su mūsų kalėdiniu lauko durų vainiku.Papuoštas kankorėžiais, raudonomis uogomis, 3D pliušine lėlė, kalėdinio kamuolio papuošalais ir kt., Šis vainiko kalėdinio elemento dizainas sukurs jaukią ir šventinę atmosferą jūsų svečiams.

2. Pasiūlykite keletą funkcijų: Šis kalėdinis vainikas suteiks žavesio ir šventinės dvasios jūsų švelnioms durims. Pasveikinkite savo šeimą ir draugus su šiuo įėjimo tako dekoratyviniu, pagamintu iš tvirtų medžiagų ir suprojektuotu taip, kad tarnautų daugelį metų.

3.Made to Last: Sustiprinkite šventinę savo namų atmosferą šiuo kalėdiniu durų vainiku. Jo puikus meistriškumas, pagamintas iš medžio, audinio ir PVC medžiagos, užtikrina ilgalaikį ekraną.Vainikas yra ekologiškas ir jo nėra lengva sulaužyti ar išblukti, todėl jis puikiai tinka jūsų atostogų dekorui.

4. Lengva nustatyti: lengvai pasiruoškite atostogoms namuose! Mūsų kalėdinis lauko durų vainikas skirtas lengvai pakabinti ant priekinių verandos sienų ir dar daugiau. Pridedamas diržas leidžia be vargo pasiekti šventinį savo namų vaizdą.

5. Platus pritaikymo pasirinkimas: Šis kalėdinis lauko durų vainikas gali suteikti jūsų namams žavesio ir šventinės atmosferos, nesvarbu, ar tai būtų Kalėdos, Padėkos diena, derliaus šventė, vestuvės ar žiema. Galite pakabinti jį ant durų, sienos, lango ar židinio, kad galėtumėte pasidalinti sezonine nuotaika.

Aprašymas:

Paverskite savo švelnias lauko duris sniego stebuklų šalimi su mūsų Kalėdų elementų dizaino vainiku. Rankų darbo, kruopščiai pagamintas, šis vainikas yra skirtas ilgai eksponuoti, šventiniu laikotarpiu atnešdamas šilumą į jūsų namus.Patirkite žiemos džiaugsmą su mūsų stilingu vainiku, puikiai tinkančiu bet kokiam atostogų dekorui.

Specifikacijos:

1. Dydis: (apytiksliai) 45 cm / 17,72 colio

2. Medžiaga: bambukas + ABS

3. Svoris: apie 272g

Pakuočių sąrašas:

1*Kalėdinis lauko durų vainikas

Techniniai Duomenys

Shape Round
Material Bamboo
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos