Meniu


Siaubo zombių veido viršelis Helovino veido dangtelis pilna galva baisus kruvinas veido kaukės kostiumai rekvizitai Išgalvotas zombis Pilnas galvos dekoravimas

€7.15 €14.30

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t34967
Žymos

Ženkleliai:

1. Puikus patvarumas: Pagamintas iš aukščiausios kokybės poliuretano medžiagos, mūsų šiurpus Helovino veido dangalas yra bekvapis, nedirginantis ir atsparus. Jokių išblukimo ar įtrūkimų problemų. Mėgaukitės neprilygstamu komfortu dėvėdami jį ilgesnes valandas.

2. Puikus meistriškumas: mūsų šiurpus Helovino veido dangtelis gali pasigirti lygiu paviršiumi ir puikiu reguliavimu, kad būtų patogu priglusti prie bet kokios veido formos. Demonstruodamas išskirtinį meistriškumą, gerą elastingumą ir tvirtumą, jis sukurtas taip, kad tarnautų ilgai ir užtikrintų puikią apsaugą šį sezoną.

3. Platus taikymo spektras: Išsiskirkite per Heloviną su mūsų "Creepy Halloween" veido dangteliu.Jo tikroviškos detalės suteiks jūsų kostiumui šiurpinančią išvaizdą, todėl jis idealiai tinka siaubo teminiams vakarėliams ir maskaradams.

4. Patogus valymas: pasukite galvas naudodami šį Helovino veido dangtelį, kuriame yra šiurpus voro dizainas.Nuplaukite vandeniu, kad gerai prižiūrėtumėte, ir lengvai laikykite sausai. Dėl savo lengvos ir kompaktiškos konstrukcijos jis puikiai tinka gąsdinimams lauke ir baisiems vakarėliams.

5.Šventinės dovanos: Šis šiurpus Helovino veido dangtelis yra naujovė, užtikrinanti staigmeną ir pramogas jūsų draugams ir šeimos nariams. Naudokite jį kaip kostiumo rekvizitą ar dekoraciją ir sukurkite nepamirštamus prisiminimus. Tai taip pat puiki dovana siaubo entuziastams arba pridėkite ją prie savo kolekcijos.

Aprašymas:

Pasiruoškite Helovino maskaradui su mūsų Helovino baisiu veido dangteliu! Sukurtas išskirtiniu meistriškumu, šį veido dangtelį nėra lengva išblukti ar sulaužyti. Lengva valyti ir laikyti, nustebinti ir linksminti draugus ir šeimos narius savo baisiu dizainu.

Specifikacijos:

1. Medžiaga: poliuretano medžiaga

2. Dydis: (apytiksliai)27 * 28cm / 10.63 * 11.02 colių

Pakuočių sąrašas:

1 * Helovino veido dangtelis

Techniniai Duomenys

Type Horror
Model Number Halloween Face Cover
Electronic no
Cover Area Full Face
Mask Material nylon
Occasion Halloween
Age Group Adults
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos