Meniu


Miniatiūrinės fėjų durys Lauko miniatiūrinės sodo durys medžiui Miniatiūrinis pasakų sodas Mistinės nykštuko namų durys

€3.79 €7.58

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t42291
Žymos

produktas

Aprašymas:

Praleiskite šiek tiek laiko gamtoje ir sukurkite gražius prisiminimus su savo artimaisiais su mūsų pasakų durimis ir langais. Jis puikiai atrodo pritvirtintas prie medžio kamieno, pasakų sode, puode terasoje, terariumuose ar jūsų vaiko kambaryje.

Šios lauko fėjos durys yra gražiai nudažytos rankomis ir išraižytos tikroviškomis detalėmis ir natūralia miško išvaizda, su vijokliniais vynmedžiais ir "Fairies Welcome" ženklu.

Jis atrodo visiškai stebuklingas, įdėtas į medžio pagrindą arba krūmuose, kad mažieji galėtų rasti

Patirkite sąlyčio su gamta džiaugsmą kurdami stebuklingą pasaulį savo pasakų draugams, papildydami kitus papuošalus ir statydami stebuklingą pasakų sodą.

Mėgaukitės sodininkystės patirtimi su savo mažyliu su šiuo rinkiniu, jis skirtas lavinti jų kūrybiškumą, išraišką ir mokymąsi statant aplink jį pasakų sodą.

Funkcijos:

Miniatiūrinės pasakų durys suprojektuotos su skulptūriniais paprastais modeliais, kurie yra ryškūs ir subtilūs, tinkami kaip mini pasakų sodo apdaila, puikus dizainas ir apdirbimas, maksimaliai atkuria medines duris.

Funkcijos:

Pavadinimas: Fairy Garden Door

Medžiaga: mediena

Dydis: 10 * 8cm

Produktų sąrašas:

1 * Pasakų sodas Doo

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Fun And Vivid: Miniatiūrinių pasakų durų lauko dekoras yra puiki jūsų sodo, vejos, gėlyno, terasos, sėjamosios ir balkono puošmena. Įsivaizduokite, kad savo sode turite šiuos pasakų vartus, kad sodas būtų gyvybingas, džiaugsmingas ir romantiškas.

2. Tvirtos ir patvarios: Pasakų durys yra pagamintos iš aukštos kokybės medienos medžiagos, kuri yra tvirta ir patvari, nelengva sulaužyti ar deformuoti, ją galima laikyti ir naudoti ilgą laiką.Jie taip pat turi lygų dangtelį, kurio nereikia papildomai šlifuoti ir kuris nesubraižys rankų ar odos.

3. Lengvas montavimas: Galite papuošti bet kurį savo sodo kampą, ypač medžius, su pasakų vartų lauko apdaila. Pridėkite daugiau linksmybių savo lauko dekorui su šiuo dekoru ir naudokite jį, kad suteiktumėte savo sodui įnoringo žavesio.

4. Plačiai naudojamas: Ši graži pasakų sodo durų sodo dekoracija gali būti naudojama daugelyje vietų, pavyzdžiui, medžių šaknyse, tvorose, sienose, vaikų miegamuosiuose ir kt.

5.Puiki dovana jūsų vaikui: Naudodamiesi šiomis pasakų durimis, jūs ir jūsų vaikas galite kartu papuošti sodą ar kambarį. Tai skatina vaikų kūrybiškumą, raišką ir mokymosi gebėjimus dekoruojant savo pasakų sodą.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China
Type Fencing, Trellis & Gates

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos