Meniu


1 PCS Naujas aktyvus sklandymo diskas - su šauniais apšvietimo efektais Patvari ABS medžiaga Interaktyvus sklandymo diskas Šuo Žaislas

€8.57 €12.61

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t1142
Žymos

[A Great Outlet]: Šunys mėgsta greitai judančius objektus ir yra lengvai susijaudinę. Mūsų aktyvus sklandymo diskas nukreipia jų jaudulį į sveiką mankštą ir sąveiką su žaislu!

[Pagerina nuotaiką ir apsaugo nuo destruktyvaus elgesio]: leidus šuniui žaisti, šuns smegenyse išsiskiria endorfinai (geros savijautos cheminės medžiagos). Tai suteikia jiems pasitenkinimą gyvenimu ir sumažina norą elgtis destruktyviai (pvz., Užpulti sofą, sunaikinti laidus). Tai veda prie laimingo šuniuko ir laimingo savininko!

[Pašalina nuobodulį]: Šunims reikia sudėtingos veiklos, kad stimuliuotų jų smegenis. Aktyvus sklandymo diskas išlaiko dėmesį ilgą laiką. Daugelis tradicinių žaislų nereaguoja, o šunys dažnai greitai praranda susidomėjimą, nes nėra pakankamai interaktyvūs.

[Palengvina nerimą]: Įrodyta, kad aktyvus sklandymo diskas padeda sumažinti nerimą, suteikdamas šuniui sveiką mankštą ir stimuliuodamas jo protą.

[Tinka visiems paviršiams]: Aktyvusis sklandymo diskas skirtas dirbti ant visų paviršių: plytelių, medžio, kilimo ir kt. Tai reiškia, kad jūsų šuniukas gali žaisti kur tik nori!

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: ABS

Pakuote sudaro:

1 x Sklandymo diskas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Item Type Agility Equipment
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos