Meniu


Dideli šunų rutuliniai žaislai Siurbtuko virvės Interaktyvus nesandarus lėtas tiektuvas kramtomasis žaislas Dantis švarus auksaspalvis retriveris Didelis naminių gyvūnėlių reikmenys

€6.06 €15.96

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t18759
Žymos

Šis saugus ir nekenksmingas šunų kramtymo žaislas su siurbtuku leidžia jūsų pūkuotam draugui laisvai traukti, kramtyti ir žaisti, tuo pačiu užkertant kelią nuoboduliui ir vienatvei. Įmontuoti maisto kamuoliukai suteikia papildomos pramogos, o siurbtuko funkcija užtikrina saugų jo laikymą vietoje ir apsaugo jūsų baldus.

Specifikacijos:

Produkto medžiaga: TPR

Gaminio svoris: 200g

Produkto dydis: (apytiksliai) 44 cm / 17,32 colio (ilgis) * (apytiksliai) 9,5 cm / 3,74 colio (skersmuo)

Pakuočių sąrašas:

Šuo su siurbtuku*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Patikima medžiaga: stebėkite, kaip jūsų mylimas augintinis be galo smagiai leidžia laiką su mūsų saugiu ir nekenksmingu žaisliniu siurbtuku, pagamintu iš maistinės natūralaus kaučiuko TPR medžiagos ir didelio tankio virvės. Palaiko agresyvų kramtymą ir pagamintas naudojant patvarias ir atsparias dilimui medžiagas.

2.Laisvų rankų žaidimo laikas: dėl puikios siurbtuko žaislo su siurbtuku šis šunų siurbtukas užtikrina tvirtą sukibimą su lygiomis grindimis, užtikrindamas saugų sukibimą, kuris išlaisvina rankas, kol šuo žaidžia, kramto ir lengvai traukia!

3.Dantų valymas: Šio šuns siurbtuko žaislo paviršiuje yra guminių dalelių, kurios padeda šuniui šlifuoti dantis ir išlaikyti juos sveikus. Įmontuoti maisto rutuliai pritraukia šuns susidomėjimą ir naudojasi savo kramtymo gebėjimu.

4.Sumažinkite nuobodulį: Šis šunų siurbtukas yra skirtas padidinti šunų ir žaislų sąveikos malonumą. Jame yra įmontuotas varpas, kuris skleidžia ryškius garsus, kad pritrauktų šuns dėmesį ir neleistų šunims nuobodžiauti ir būti vienišiems.

5.Baldų sauga: apsaugokite savo baldus nuo pažeidimų, įtraukdami šunį į šį šunų siurbtuko žaislą. Palengvinkite jų nuobodulį, tuo pačiu išlaikydami tvarkingus namus. Prevencinė priemonė laimingesniems namams.

Techniniai Duomenys

Is Smart Device no
Toys Type Plush Toys
Material Plastic
Set Type no
Origin Mainland China
Type Dogs

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos