Meniu


Šunų vonia Šepetys Vonia Masažinės pirštinės Šepetys Šampūnas Masažo dozatorius Augintinių vonios šepetys Šveitiklis Šunys Katės Įrankiai Naminių gyvūnėlių aksesuarai

€28.67 €57.35

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t8075
Žymos

Ženklelių taškai:

1. "Easy Lathering": padarykite vonios laiką greitesnį ir be rūpesčių, lengvai paspausdami apatinį mygtuką, kad galėtumėte nuolat slinkti. Užpildykite butelį minimaliu valikliu ir papildykite vandeniu, ir viskas!

2. Raminantis masažas: suteikite savo šuns jautriai odai priežiūros, kurios ji nusipelno, naudodami mūsų šunų vonios šepetėlį.Minkšta silikoninė galvutė suteikia švelnų, raminantį masažą vonios metu. Nereikia jaudintis dėl dirginimo ar įbrėžimų, nes šis odai draugiškas šampūno šepetėlis valo jūsų pūkuotą draugą.

3. Sustiprinta higiena: Mūsų šunų vonios šepetys viršija įprastus kailio priežiūros įrankius, kruopščiai pašalina pleiskanas, palaidus plaukus ir nuvalo daugiau nešvarumų bei negyvos odos, kad būtų giliau ir sveikiau valoma.

4. Lankstus valdymas rankoje: įsitikinkite, kad jūsų augintinis lengvai prižiūrimas. Mūsų šunų vonios šepetys suteikia lanksčią rankeną, kad būtų lengva ir patogu šepetėliu.Ergonomiška rankena užtikrina stabilų valdymą, kad patirtis būtų be rūpesčių.

5. Triukšmingas ir ilgalaikis: mūsų šunų vonios šepetys užtikrina netriukšmingą ir vandeniui atsparų kailio priežiūros seansą dėl savo IPX6 technologijos. Jo tvirtas sudėjimas užtikrina ilgaamžiškumą, netrikdydamas jūsų augintinio. Be to, dėl lengvai valomų šerių viliojimas tampa vėjeliu.

6. Gaukite geriausią maudymosi patirtį savo pūkuotam draugui su mūsų šunų vonios šepetėliu.Mūsų šepetys užtikrina gilesnį valymą, nesijaudindamas dėl odos dirginimo. Nešiojamas ir patogus, naudokite jį bet kada ir bet kur. Jūsų augintiniui tai patiks, nes tai jam netrukdys.

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Dog Bath Brush

2. Spalva: Balta

3. Dydis: (apytiksliai)7.76 x 6.7 x 4 colių / 19.71 x 17.02 x 10.16cm

4. Grynasis svoris: apie 400 g

5. Neperšlampama klasė: IPX6

6. Medžiaga: ABS, silikonas

7. Įėjimo įtampa: DC 5V

8. Įėjimo srovė: 1A

9. Baterijos talpa: 1000mAh

Pakavimas L ist:

Šunų vonios šepetys x 1

Įkrovimo laidas x 1

Instrukcijos x 1

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Techniniai Duomenys

Material Plastic, ABS, silicone
Origin Mainland China
Model Number Dog Bath Brush
Type Dogs
Name Dog Bath Brush
Revolutionary Cleanliness Ergonomic Handle
Time-Saving Solution Skin-Soothing Experience
Whole Sale yes

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos