Meniu


11vnt/set aukštos kokybės želatina Art tortas Įrankiai, 3D profesionalūs gėlių meno tortų želė gamybos įrankis Purkštukai Konditerinis švirkštas

€6.05 €8.29

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t109870
Žymos
cake tools

Želatinos meno pyragas yra skanus ir labai gražus desertinis pyragas, kuris skiriasi nuo jūsų tradicinio kepto pyrago. Tai puošnus želatinos pyragas, sukurtas sumaišius želatiną su natūraliais ingredientais, tokiais kaip vaisių sultys, pienas ir švieži vaisiai. Nustebinti? Daugelis žmonių mums sako, kad šie pyragai atrodo taip, lyg juos gamintų garsūs konditerijos šefai Niujorke, Londone, Paryžiuje ar Honkonge.Jie negali patikėti, kai jiems sakoma, kad puikų želatinos meno pyragą gali pagaminti visiškai pradedantieji. Taip, KIEKVIENAS gali pagaminti akį rėžiantį absoliučiai skanų 3D pyragą, kai turi šiuos mėgstamiausius geriausiai parduodamus želatinos meno įrankius.

Specifikacijos:

Specifikacijos: Spalva: Atsitiktinė medžiaga:Maisto kokybės nerūdijančio plieno dydis: Kaip nuotrauka Rodyti svorį:88g Pakuotėje yra: 1 rinkinys = 10 vienetų želė adata + 1 gabalas švirkštai Pastaba: ši forma gali būti ne tokia didelė, kaip įsivaizduojate, prieš pirkdami atkreipkite dėmesį į dydžio informaciją. Atkreipkite dėmesį: Dėl rankinio matavimo dydis gali turėti 1-2 cm paklaidą Dėl skirtingo monitoriaus spalva gali skirtis Dėl ilgo siuntimo prekė gali sugadinti gabenant, jei prekė sugadinta, pls pirmiausia susisiekite su mumis prieš pat palikdami atsiliepimą, ačiū už supratimą Kaip pasidaryti 3D gracilaria želė (Tutorial Clips)

1 ŽINGSNIS: Padarykite skaidrų pagrindą Ko jums reikia: 1 litras vandens, 160 g cukraus, 10 g želė miltelių. Sumaišykite želė miltelius ir cukrų. Supilkite jį į vandenį, gerai išmaišykite. Virkite jį vidutine šiluma, kol viskas visiškai ištirps. Kepdami išimkite burbuliukus.Supilkite karštą želė į pagrindinį piliakalnį ir leiskite tvirtai nusistovėti. 4 žingsniui palikite šiek tiek karštos želė ir laikykite ją bain-marie. Jei norite Tamsus skaidrus pagrindas, naudokite juodojo šokolado miltelius. Jei norite Žalias skaidrus pagrindas, naudojant Pandan sultis Jei norite Baltas skaidrus pagrindas, naudojant kokosų sultis

2 ŽINGSNIS: Spalvotos želė gėlėms/lapams Ko jums reikia: 300 ml vandens, 80gr cukraus, 5g želė miltelių, 200ml pieno, maistiniai dažai. Sumaišykite želė miltelius ir cukrų. Supilkite jį į vandenį, gerai išmaišykite. Virkite jį vidutine šiluma, kol viskas visiškai ištirps. Kepdami išimkite burbuliukus. Įpilkite šildomo pieno, toliau virkite, kol skystis užvirs. Supilkite karštą želė į skirtingus puodelius ir įpilkite maistinių dažų. Laikykite spalvotą želė bain-marie, prieš įdėdami jį į švirkštus ar butelius su specialiomis adatomis. Mano "eBay" parduotuvėje galite nusipirkti įvairių specialių adatų.

3 ŽINGSNIS: Gėlių/lapų gaminimas Ko jums reikia: Želė kaušelis , švirkštai arba Luer Lock Tip buteliukai su specialiomis adatomis. Tegul žydi jūsų vikrumas ir kūrybiškumas!!

4 ŽINGSNIS: Pagrindo apdaila Į formą įpilkite likusią karštą želė, pagamintą 1 veiksme. Palikite viską tvirtai išdėstyti. Apverskite formą aukštyn kojomis. Išimkite želė ir mėgaukitės!!

Tarnyba

Dorpshipping

1.Jūsų klientas pateikia užsakymą jūsų parduotuvėje ar svetainėje. 2.Jūs pateikiate tą patį užsakymą mano parduotuvėje ir pasiliekate pelną. 3. Mes išsiųsime užsakymą tiesiogiai jūsų klientams.

Laivybos

(Mūsų prekės yra labai tinkamos, būkite tikri, kad įsigijote, mes nedelsdami išsiųsime.) 1.Dėl politikos nurodykite mums savo vardą ir pavardę.ačiū už bendradarbiavimą. 2.Prekė bus išsiųsta per 3 darbo dienas nuo apmokėjimo gavimo. 3.Jei sandoris yra Chona valstybinėje šventėje, tvarkymo laikas bus atidėtas .prašome suprasti. (Kanados ir Australijos pirkėjai atkreipkite dėmesį: Norėdami geriau sekti prekių saugumą, Pasiūlymai pasirinkti epack Pristatymo būdas . Kadangi Kinijos paštas negali užklausti logistikos informacijos :)

Mokėjimas "Taksofonai.lt" yra daug mokėjimo būdų, tokių kaip "Alipay", "cerdit" kortelės, banko pavedimai realiuoju laiku, mokėjimai neprisijungus (banko pavedimai ir "Western Union"). Galite pasirinkti jums patogiausią metodą. Siekiant apsaugoti jūsų interesus, jūsų mokėjimas bus laikinai laikomas "Alibaba" ir nebus grąžintas mums, kol negausite užsakymo ir nebūsite juo patenkinti.

Atsiliepimus

Tikimės, kad galite pateikti mums gerą atsiliepimą!Jūsų atsiliepimai yra labai svarbūs jūsų verslo plėtrai. Nuoširdžiai kviečiame palikti mums teigiamą atsiliepimą, jei esate patenkinti mūsų produktu ir paslauga. Ačiū už palaikymą!

Techniniai Duomenys

Model Number Jelly art tools D
Feature Stocked, Eco-Friendly
Kit Number 9-12
Material Stainless Steel
Origin Mainland China
Brand Name fuleier
Baking & Pastry Tools Type Jelly/Pudding Mold
Type Baking & Pastry Tools

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos