Meniu


Helovino galvos rekvizitas Žuvies burna Latekso skirstytuvas Rekvizitai Helovino kostiumo priedas Helovino vakarėlis Scenos šou Maskaradas Cospla

€14.33 €31.85

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t123604
Žymos

Šis Helovino galvos rekvizitas yra neišblukę ir juokingi stovintys plaukai, kurie privers jus išsiskirti bet kokiuose siaubo tematikos renginiuose. Jis turi didelę galinę angą, kuri tinka daugumai galvos dydžių ir yra patogi dėvėti. Tai taip pat puiki dovana jūsų draugams, kurie mėgsta baisius ir linksmus kostiumus.

Specifikacijos:

Medžiaga: lateksas

Dydis: Suaugęs, laisvas dydis

Produktų sąrašas:

1vnt * galvos įlanka

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Geros kokybės medžiagos: Pagaminta iš aukštos kokybės latekso medžiagos, ši Helovino galvos atrama yra patvari, minkšta ir neišblukusi. Tai nedirgins jūsų odos ir nedeformuos po pakartotinio naudojimo. Galite mėgautis tikroviška ir baisia išvaizda neaukodami komforto.

2. Baisus žuvies burnos dizainas: Šis Helovino galvos rekvizitas turi siaubo žuvies burnos plyšį su kruvinais dantimis, kurie išgąsdins ir pradžiugins jūsų svečius. Tai turi juokingą efektą, dėl kurio plaukai atsistoja, kai judinate galvą.

3.Platus programų pasirinkimas: Šis tikroviškas galvos rekvizitas paįvairins jūsų siaubo tematikos įvykius, tokius kaip Helovino vakarėlis, maskaradas, Cosplay, scenos šou ar bet kokios kitos progos.

4. Lengvas naudojimas: Šis Helovino galvos rekvizitas leidžia be jokio vargo mėgautis baisiu sezonu. Didelė galinė anga leidžia lengvai dėvėti ir pakilti. Jį taip pat lengva plauti, todėl galite išlaikyti jį švarų ir šviežią.

5.Puikios dovanų idėjos: Tinka draugams, šeimos nariams, kolegoms, vaikams ir kt., Šis Helovino galvos rekvizitas yra puiki Kalėdų, Padėkos dienos, gimtadienio dovana, tiek estetika, tiek praktiškumas.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China
Electronic no
Model Number Halloween Head Prop
Material COTTON
Occasion Eid al-Fitr

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos