Meniu


Silikoninė būgno lazdelės galvutė Guminė rankovė Drumstick Nutildyti sklendę Būgnas Tyli praktika Patarimai pradedantiesiems mušamųjų priedams

€4.46 €7.43

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t4975
Žymos

Silikono būgno lazdelės galvutė Guminė rankovė Drumstick Nutildyti sklendę Būgnas Tyli praktika Patarimai pradedantiesiems mušamųjų priedams

Aprašymas:

Medžiaga: silikonas

Pakavimas: opp maišas

Spalva: juoda, oranžinė, pilka, raudona

Specifikacija: 2 pakuotės, 4 pakuotės

Bendras svoris: 2 vnt 5 g, 4 vnt 10 g

Specifikacijos:

1. Aukštos kokybės silikagelis: Silikoninė būgno lazdelės galvutė pasižymi minkštumo ir elastingumo savybėmis, o minkštas garso efektas yra geresnis pataikant, o tai tam tikru mastu pakeičia kvailo būgno funkciją. Būgnų lazdelių pojūtis iš esmės yra toks pat, kaip ir ant kvailo būgno padėklo.

2. Sluoksniuota struktūra: Sluoksniuota struktūra yra panaši į medaus gaują, kuri gali pakeisti mušamųjų tembrą, kai pataiko į tikrąjį būgną, tuo pačiu pasiekdama silpną toną.

3. Lazdelių galvutės: Naudojant šią būgno lazdelių galvučių porą kasdienėje praktikoje, jūsų medinės lazdelių galvutės taip pat gali būti apsaugotos nuo deformacijos, įbrėžimų ir lūžių, kuriuos sukelia ilgalaikiai smūgiai.

4. Atšokimas yra greitas ir būgnas jaučiasi gerai. Būgnų praktikavimas bet kuriuo metu, o silpnas tonas netrukdo žmonėms. Mažas ir nešiojamas nešiotis su savimi.

5. Jis lanksčiai pritaikomas kiekvienai būgnelio galvutei, o tai gali sutaupyti išlaidų ir laiko renkantis konkrečius būgnus praktikai. Dėl švelnaus garso efekto būgno lazdelės yra visiškai suvyniotos į 360 °, o tai efektyviai apsaugo būgno lazdeles nuo pažeidimų ir prailgina tarnavimo laiką.

Komplekte yra:

Silikoninis dėklas*2 / silikoninis dėklas*4

Pastabos:

Dėl rankinio matavimo gali būti 1-2 cm paklaida, prašau suprasti. Dėl skirtingų monitoriaus nustatymų spalvų nuokrypis gali skirtis.

Mes teikiame jums geriausius produktus ir paslaugas.Jei turite klausimų, praneškite mums ir mes juos išspręsime kuo greičiau.labai ačiū.

Techniniai Duomenys

Color black, orange, gray, red
Gross weight 2 pieces for 5g, 4 pieces for 10g
Size 33x15mm/1.3x0.6in
Material Silicone
Model Number ATMF4F35
Packing opp bag
Origin Mainland China
Specification 2 packs, 4 packs
Support Dropshipping and Wholesale

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos