Meniu


Aukštos kokybės saksofono instrumentas didmeninė kaina juodas nikeliuotas saksofono tenoras

€662.51

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t19197
Žymos

Produkto aprašymas Produkto pavadinimas B Plokščias tenoras Saksofono medžiaga Žalvario spalva Juoda nikeliuota Pakuotė Audinio dangtelis Putų dėžutė

Nesvarbu, ar grojate muzikos klube, ar boisteriškoje žygiuojančioje grupėje, kurkite geresnę muziką naudodami šį sukurtą Alto saksofoną.Sukurtas siekiant pagerinti pradedančiųjų, tiek vidutinio lygio žaidėjų pasirodymą, šis pilno dydžio instrumentas užtikrina neprilygstamą garso kokybę, kad atitiktų vienodai nuostabų stilių. Išsami informacija Vaizdai B Plokščias tenorinis saksofonas su aukštu F#. "Focus Music" daugelį metų kaupė amatų patirtį, kad pagerintų boso stabilumą ir pasiektų stabilų grojimo ir pasipriešinimo jausmą.

Profesionalus tono reguliavimas prieš išeinant iš gamyklos, puiki garso kokybė be triukšmo. Nėra slėgio nuo žemo iki didelio gamos diapazono perėjimo.

Pažangūs importuoti odiniai įklotai, didelis sandarumas ore, importuota mėlyna adatos spyruoklė, vidutinio elastingumo, nesenstanti, didelė

grįžtamasis ryšys paspaudus pirštą.

Visiškai besiribojanti raktų lazdelės tarpinė ilgesniam tarnavimo laikui ir geresniam spaudimo pojūčiui. Juodas nikeliuotas, daugiasluoksnis, patvarus ir vos išblukęs spalva. Pakavimas ir pristatymas Pakuotėje buvo priedai: 1 nendrė, nešiojimo putų dėklas, kamštienos tepalas, pirštinės, valymo šluostė, tamponai ir kandiklis.Susiję produktai Įmonė Įvadas Focus Music Ltd yra didmeninės prekybos įmonė, gaminanti gerus ir aukštos kokybės muzikos instrumentus, pradedant nuo 2007 m. Bendrovė teikia pritaikytus produktus ir OEM paslaugas. Esame profesionalus gamintojas ir eksportuotojas daugiau nei 15 metų.

Mūsų paslaugos ir stiprumas Prieš išsiunčiant visus produktus patikrins profesionalūs technikai. Patikrinkite garsus ir patikrinkite finišą.

Techniniai Duomenys

Logo Accept Client's Logo
Brand Name YOUYAN, Focustyle
Tone Bb
Place of Origin Tianjin, China
Case Canvas Case
Surface black nickel plated
Level Standard
Body Material Brass
Color black etc.
Name Tenor Saxophone
Model Number FTS-150BNG
Head Material Bakelite
Accessories Included
Material Brass Body
Surface Material Black nickel plated
Origin Mainland China
Key Material White Shell
Type Tone

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos