Meniu


Baliono laikiklis Lazda Kalėdinė gimtadienio puošmena Baliono laikiklis Skaidrus balionas Lazdelė Stovas Dekoracijos Lazdelė balionui

€4.74 €9.49

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t47642
Žymos

Ženkleliai:

1. Stabilus ir saugus: Šis baliono laikiklis nesipurtys nuo smarkaus drebėjimo, vėjo ar objektų susidūrimo dėl dviejų pakartotinai užpildomų vandens pūslių, kurios padidina pagrindo svorį. Montavimo būdas yra paprastas ir lengvas: tiesiog naudokite klijus, kad pritvirtintumėte kiekvieną ryšį.

2. Lanksčios kolonos: Naudodami mūsų reguliuojamą dizainą, galite pagaminti trumpesnius mielus stulpelius, naudodami tik 2 ar 3 ilgus vamzdelius. Tai patogu įvairioms progoms ir erdvėms.

3. Lengva įdiegti: sutaupykite laiko ir pinigų naudodami šį balionų laikiklį, kuriam nereikia helio, kad pripūstumėte balionus. Balioną su stovu galite surinkti vos per kelias minutes ir sukurti savo stilių su bet kokia balionų spalva ir forma. Šis baliono laikiklis yra skaidrus, todėl jis netrukdys jūsų dizainui. Jį lengva surinkti ir išardyti, be to, galite jį pakartotinai naudoti įvairioms progoms.

4. Smulki medžiaga: Šis produktas pagamintas iš patvarios ABS medžiagos, kuri gali atlaikyti lauko sąlygas ir išlaikyti jūsų balionus stabilius vėjo vietose. Jūs galite lengvai įdėti jį lauke su juosta apačioje, kuri pritvirtina jį prie žemės. Jis taip pat yra daugkartinio naudojimo ir nekenksmingas aplinkai.

5. Plačiai taikoma: Padarykite savo gimtadienio šventę, išleistuves, jubiliejų, vestuves, kūdikių pasveikinimo vakarėlį ar kitas šventes įsimintinesnes su mūsų baliono laikikliu. Galite lengvai sukurti šventinę atmosferą, padėdami baliono stovą ant stalo ir pridėdami mėgstamus balionus. Nereikia jaudintis, kad balionai nuskris ar nukris. Mūsų balionų laikiklis yra tvirtas, patvarus ir lengvai surenkamas. Jis taip pat yra daugkartinio naudojimo ir tinka daugeliui progų.

Aprašymas:

Ieškote patogaus ir stabilaus būdo sukurti įdomias balionų kolonas lauko vakarėliuose?Mūsų balionų stovas padeda padaryti jūsų balionų konstrukcijas stabilesnes vos per kelias minutes, užtikrinant, kad jūsų dekoracijos atrodytų puikiai ir išliktų vietoje visą dieną. Puikiai tinka bet kokiai ypatingai progai.

Specifikacijos:

1. Pavadinimas: Oro baliono laikiklis

2. Svoris: apie 135g

3. Pakuotės dydis: (apytiksliai)36.5 * 18.5 * 2cm / 14.37 * 7.28 * 0.79 colių

4. Produkto išplėtimo dydis: (apytiksliai) 74.5 * 2 * 2cm / 29.33 * 0.79 * 0.79 colių

5. Savybės: lengva surinkti, lengva įdėti

6. Medžiaga: ABS

Pakuočių sąrašas:

1*Baliono laikiklis

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Techniniai Duomenys

Type of Wholesale no
Occasion Grand Event
Set Type no
Shape Style CROWN
Classification Ballon Stick
Model Number Balloon Holder
Material Plastic
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos