Meniu


Juokingi augalų vazonai Kambarinis sodinamasis rankų darbo vazonas su paviršiaus rašto dažymu stiprios dervos drenažo angos dizainas ir retro

€18.84 €37.68

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t47253
Žymos

Atnaujinkite savo augalų žaidimą su šiais žavingais mielais sodintojais su paviršiaus raštų dažymu! Skirta skatinti šaknų augimą ilgalaikei augalų sveikatai. Retro grubus senų gėlių vazonų išvaizda suteikia unikalų prisilietimą prie jūsų namų dekoro. Puikiai tinka kaip dovanų pasirinkimas augalų mylėtojams!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Mieli augalų vazonai

Medžiaga: derva

Produkto dydis: apie 14.5 * 14 * 15cm / 5.71 * 5.52 * 5.91in

Sodinimo plotas: apie 10*7*9.5cm/3.94*2.76*3.74in

Produktų sąrašas:

1 * Mielas augalų vazonas

Pastabos:

Prašome leisti 0.5cm / 0.20in paklaidą dėl rankinio matavimo.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos, tikiuosi, kad suprasite.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Stulbinantis raštų dažymas: mieli augalų vazonai gali pasigirti gražiu ir unikaliu dizainu, kurį sustiprina paviršiaus rašto dažymas.Jie puikiai tinka sukurti nuostabų ekraną ir padidinti estetinį jūsų augalų patrauklumą.

2.Strong Resin: Juokingi augalų vazonai yra pagaminti iš stiprios dervos medžiagos, kuri gali atlaikyti įvairias oro sąlygas ir tarnauti ilgą laiką. Juos nėra lengva sulaužyti ar įtrūkti, todėl galite mėgautis savo augalais

3. Lengva laistyti: mieli sodintojai turi drenažo angos dizainą, leidžiantį nutekėti vandens pertekliui, išlaikant jūsų augalus sveikus ir užkertant kelią šaknų puvimui. Drenažo anga taip pat padeda skatinti šaknų augimą, užtikrindama tinkamą oro cirkuliaciją.

4. Tekstūruotas dizainas: Retro grubi mielų sodintojų išvaizda yra įkūnyta šiuose mieluose augalų vazonuose su subtiliais pėdsakais. Unikalus jūsų namų dekoro papildymas, jie prideda derliaus žavesio su savo tekstūruotu ir sudėtingu dizainu.

5.Ideali kalėdinė dovana augalų fanatikams: juokingi augalų vazonai yra žavinga darbalaukio dekoracija ir puikiai tinka sukulentams, kaktusams ar gėlėms. Nustebinkite savo mylimus draugus miela Valentino dienos dovana ar bet kokia kita proga.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos