Meniu


skirta "Nokia G400" (2022 m.) laikiklio stalas Kelių kampų sulankstomas darbalaukis - juodas

€15.82

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t4564
Žymos

DFV mobile - laikiklio stalas Reguliuojamas kelių kampų sulankstomas darbalaukio stovas išmaniajam telefonui ir planšetiniam kompiuteriui, skirtas "Nokia G400" (2022 m.) - Juoda

- Idealus stalo stovas vaikams. Naudokite jį namuose, naudokite biure, baruose ir restoranuose. Naudokite jį linksmindami savo vaikus, kol ramiai vakarieniausite.

- Sulankstomas stalo stovas, pilnai reguliuojamas su 6 angomis, kad būtų lengviau pasiekti geriausią kampą. Išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį galite pastatyti tiek vertikaliai, tiek horizontaliai.

- Atrama paminkštinta silikoninėmis juostelėmis, neslystančiomis ir nesibraižančiomis, kurios apsaugos jūsų išmanųjį telefoną. Ir jo pagrindas yra neslystantis, kad atrama negalėtų slysti ar slysti.

- Jis yra visiškai sulankstomas, užims minimalią erdvę taupymo metu, kad būtų patogiau. Su pakuote / dėžute. Sulankstomi išmatavimai: 8,3 cm x 7,1 cm x 0,5 cm.

- Idealus stalo stovas vaikams.Naudokite jį namuose, naudokite biure, baruose ir restoranuose. Naudokite jį linksmindami savo vaikus, kol ramiai vakarieniausite.

Sulankstomas stalo stovas, visiškai reguliuojamas su 6 lizdais, kad būtų lengviau pasiekti geriausią kampą. Išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį galite pastatyti tiek vertikaliai, tiek horizontaliai.

Atrama yra paminkštinta silikoninėmis juostelėmis, neslystančiomis ir nesubraižytomis, kurios apsaugos jūsų išmanųjį telefoną. Ir jo pagrindas yra neslystantis, kad atrama negalėtų slysti ar slysti.

Jis yra visiškai sulankstomas, užims minimalią erdvę jo išsaugojimo metu, kad būtų patogiau. Su pakuote / dėžute. Sulankstomi išmatavimai: 8,3 cm x 7,1 cm x 0,5 cm.

Ieškote mano parduotuvėje daugiau priedų savo išmaniajam telefonui.

- Mano parduotuvėje rasite daugiau savo mobiliojo telefono priedų: Nokia G400 (2022) , arba paklauskite manęs el. paštu!

Techniniai Duomenys

Features Gravity Expansion
Has Speaker No
Type Car Holder
Compatible Brand Nokia G400 (2022)
Brand Name DFVmobile
Model Number F2-N-SOP-ATRIL-1149
Charger No
Origin ES(Origin)

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos