Meniu


Automobilio kelioninis butelis šiltesnis USB maitinamas kūdikių buteliukas šiltesnis automobilio kelioninis butelis šiltesnis, kad būtų palaikoma tobula kūdikio pieno temperatūra

€11.09 €27.73

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t176325
Žymos

Aprašymas:

Keliaudami lauke, galite naudoti maitinimo bloką, kad prisijungtumėte prie pieno šildytuvo, kad šildytumėte kūdikio pieną. Be to, galite pakabinti jį ant krepšelio kablio, kad galėtumėte naudoti kaip puodelio maišelį keliaudami vežimėlyje.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Removable USB breast warmer

Įtampa: DC5V

Dabartinis: 2A

Galia: 10W

Gaminio dydis: apie 7.0 * 7.0 * 12.0cm2.75 * 2.75 * 4.72in (be diržo ilgio)

USB laido ilgis: apie 80cm / 31.49in

Produkto pakuotė: spalvota dėžutė (apie 8 * 7,2 * 13,5 cm / 3,14 * 2,83 * 5,31 colio)

Įvairūs maitinimo būdai: pieno butelių izoliacinis dangtelis gali būti maitinamas maitinimo kištuku, automobilio įkrovimo galvute, mobiliuoju maitinimo šaltiniu

Pakuočių sąrašas:

1* butelio šildymo mova

Malonūs patarimai:

1. Dėl ekrano spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių kai kurių gaminių nuotraukos gali turėti nedidelį spalvų skirtumą, o spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Leiskite nedidelius dydžių skirtumus dėl skirtingų rankinių matavimų.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Šildykite bet kuriuo metu】Leiskite kūdikiui gerti karštus gėrimus bet kada ir bet kur su "Car Baby Bottle Warmer"! Paimkite kūdikį žaisti namuose ar savaitgaliais ir pašildykite pieną, kai kūdikis yra alkanas.

2.【Pastovi temperatūra】 Įkaitinus nešiojamą buteliuko šildytuvą, jis gali palaikyti pastovią 40 temperatūrą be pertraukų, kad kūdikis galėtų bet kada gerti.

3.【Platus taikymo diapazonas】Automobilio butelio šildytuvo skersmuo turi būti nuo 60 mm ~ 70 mm, o išorinis sluoksnis pagamintas iš vandeniui atsparios medžiagos, kuri yra subtili ir nepralaidi vandeniui.

4.【Paprasta nešiotis】Nesvarbu, ar tai maitinimas naktį, ar išėjimas į lauką, jis gali sumažinti motinų stresą ir greitai bei lengvai pašildyti pieną. "Car Bottle Warmer" yra mažas, lengvas ir lengvai nešiojamas.

5.【Platus naudojimo būdų spektras】Puikiai tinka naudoti namuose ar automobilyje. "Car Baby Bottle Warmer" gali laikyti sojos pieną, gėrimus, sultis, kavą, vandenį, pieną ir dar daugiau žygiuojant, apsiperkant ir keliaujant.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos