Meniu


Gnome mediniai papuošalai Medinė Kalėdų senelio puošyba Nešiojamas Kalėdų nykštukas Žmogus Dažytas darbastalio dekoravimas Gyvenamieji kambariai Miegamieji

€3.86 €5.51

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t44230
Žymos

Gnome mediniai papuošalai gaminami iš patvarių medžiagų ir kvalifikuoto meistriškumo. Jie jaučiasi gerai liesti ir yra rožinės ir žalios spalvos. Šiuos žavingus papuošalus galite parodyti ant palangės arba padovanoti artimiesiems, kad parodytumėte jiems, kaip jums rūpi.

Specifikacijos:

Medžiaga: mediena

Dydis: apie 13 * 8,5 * 2 cm / 5,12 * 3,35 * 0,79 colio

Spalva: rožinė, žalia

Pakuočių sąrašas:

Medinis kalėdinis nykštuko ornamentas*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Puikus meistriškumas: Rankų darbo su kruopščiu drožyba ir tapyba, medinis kalėdinis nykštuko ornamentas pagamintas iš medžio masyvo. Kiekvienas ornamentas turi savitą stilių ir detalių rinkinį dėl šio ypatingo gamybos proceso, kuris perteikia stiprų meninės raiškos jausmą.

2.Idealūs vakarėlio elementai: Medinis Kalėdų nykštuko ornamentas yra pagrįstas Kalėdų senelio atvaizdu ir vaizduoja mielą ir nekaltą vaizdą.Jis yra rausvos ir žalios spalvos ir rankoje laiko žvaigždę, suteikdamas žmonėms džiaugsmo ir šventinės nuotaikos.

3. Patiekite ilgą laiką: Šie nykštukų papuošalai yra pagaminti iš medžio medžiagos, kuri yra lygi ir patogi liesti. Jie yra atsparūs išblukimui ir įtrūkimams, todėl jie gali trukti ilgą laiką. Galite juos pakartotinai naudoti per kiekvienas Kalėdas, nes jie yra mediniai ir nuostabūs.

4.Perfect Gift: Medinis kalėdinis nykštuko ornamentas yra pagamintas iš grynos natūralios medienos, suteikdamas jam šiltą ir intymų pojūtį, kuris puikiai dera su kalėdine atmosfera. Tuo pačiu metu jie taip pat gali būti dovanojami artimiesiems ir draugams kaip dovanos, skirtos išreikšti palaiminimus ir rūpestį.

5.Multi programos: Šie mediniai nykštukų ornamentai gali sukurti linksmą ir šventinę nuotaiką jūsų Kalėdų šventėms. Juos galite įdėti į palangę, duris, židinį ar bet kurią kitą norimą vietą.

Techniniai Duomenys

Electronic no
Set Type no
Type of Wholesale no
Packing No Gift Box
Model Number Wooden Christmas Gnome Ornament
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos