Meniu


Mažylio Tiaros galvos juostos Putojanti princesės karūna su išskirtiniais kalnų krištolo plaukų formavimo aksesuarais ceremonijai Helovinui

€2.84 €5.69

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t53909
Žymos

Pagaminta iš patvarių medžiagų ir sukurta vienam dydžiui, tinka visiems, šis lengvai naudojamas priedas nereikalauja sudėtingo surinkimo. Puikiai tinka Helovinui arba kaip šventinė dovana, padėkite savo mažam vaikui valdyti vakarėlį su mūsų karūnos galvos juostomis.

Specifikacijos:

Produkto dydis: (apytiksliai) 15 * 15 cm / 5.91 * 5.91 colių

Medžiaga: karštas štampavimas ir neaustinis audinys

Spalva: Aukso vainikėlis / Sidabro vainikėlis / Violetinė karūna

Pakuočių sąrašas:

1vnt.*Mažylio tiara galvos apdangalas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Putojantis papildymas: Suteikite patrauklumo pasipuošti blizgančiais tiaros galvos apdangalais vaikams. Tinka visiems, vieno dydžio, tinkančio tiek vaikams, tiek suaugusiems. Pridėkite spindesio prie bet kokios aprangos, puikiai tinkančios vakarėliams ir progoms.

2.Prabangūs ir puošnūs: papuoškite savo vaikų plaukus mūsų blizgančiais tiaros galvos apdangalais. Jie yra pagaminti iš neaustinės medžiagos, kuri jaučiasi minkšta ir elastinga prieš galvos odą.Brangakmenių puošmenos yra išskirtinės ir suteikia šioms patvarioms princesių karūnoms patrauklumo.

3. Patogu dėvėti: tiesiog išimkite jį iš pakuotės ir dėvėkite tiesiogiai, nereikia sudėtingo surinkimo. Šios blizgančios tiaros galvos juostos puikiai tinka mažyliams, mėgstantiems rengtis princesėmis.

4.Universalūs galvos apdangalai: švęskite bet kokią progą stilingai su šiomis putojančiomis blizgančiomis tiara galvos juostomis vaikams. Nesvarbu, ar tai gimtadienio vakarėlis, išleistuvių ceremonija, Helovinas ar bet koks kitas ypatingas renginys, jūsų vaikai jausis kaip tikros princesės.

5.Dovanų pasirinkimas: parodykite, kaip jums rūpi šios karūnos galvos juostos jūsų ypatingai princesei, dukrai, studentei ar mokytojui. Šios blizgančios "Tiara" galvos juostos yra unikalios šventinės dovanos, kurios puikiai tinka suteikti spindesio ypatingoms progoms ar kasdieniam dėvėjimui.

Techniniai Duomenys

Material Plastic
Occasion Party
Electronic no
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos