Meniu


Skatinimas! Šiltnamio lankai auga tuneliu, rūdims atsparūs plastiku dengti plieniniai atraminiai rėmai Šiltnamio lankai pakeltoms lysvėms

€38.48 €53.45

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t38764
Žymos

Skatinimas! Šiltnamio lankai auga tuneliu, rūdims atsparūs plastiku dengti plieniniai atraminiai rėmai Šiltnamio lankai pakeltoms lysvėms

[Patvari medžiaga ir pakartotinis taikymas] Mūsų šiltnamio lankai yra pagaminti iš nerūdijančio plieno, padengto plastiku, stipraus atsparumo, gali būti pakartotinai naudojami.

[Lengva surinkti] Sodo lankus galite nustatyti per kelias minutes. Tiesiog prijunkite juos prie jungties, o tiesaus vamzdžio galvutė yra smaili, lengvai įkiškite juos į dirvą, ir yra 24 spaustukai, kad galėtumėte pritvirtinti šiltnamio dangą.

[Platus taikymas] Sodo lankai eilių dangai tinka naudoti patalpose ir lauke, tinka kiemui, daržovių sodui ir pakeltoms sodo lovoms. Naudokite lankus, kad palaikytumėte sodo eilių dangčius, apsaugotumėte augalus nuo šalčio, vabzdžių, paukščių ar intensyvios saulės.

[Pakuotė pridedama]16vnt lenktų vamzdžių, 16vnt tiesių vamzdžių, 24vnt jungčių ir 24vnt spaustukų, vienas surinktas lankas yra 31.5 colio aukščio, 25.6 colio pločio.

[Augalų palaikymas ir sodininkystės dovana] Šis "pasidaryk pats" sodo šiltnamių lankų auginimo tunelis gali būti naudojamas ne tik kaip sodo lankai eilių dangai, bet ir kaip vištienos tunelis bei puiki atrama laipiojimo augalams, tenkinantiems skirtingus poreikius.

Spalva: žalia

Medžiaga: plieninis vamzdis + plastikas

Pakuote sudaro:

16 x lenkti vamzdžiai

16 x tiesūs vamzdžiai

24 x jungtys

24 x klipai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Sail Material Poly Cotton
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos