Meniu


Dinozaurų sodo statulos Realistinė nykštuko dinozauro skulptūra Dinozaurų figūrėlės Dekoravimo stalas Ornamentas Derva Amatų sodo statula

€16.94 €33.88

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t37266
Žymos

Ženklelių taškai:

1. Puikiai pagamintos: Šios dinozaurų sodo statulos yra pagamintos iš aukštos kokybės dervos, kurią nėra lengva išblukti ar įtrūkti. Jie turi tikroviškų ir išskirtinių detalių, kurios atgaivina jūsų sodą ryškiomis spalvomis.

2. Ekologiška medžiaga: Pagamintos iš geriausios dervos medžiagos, mūsų dinozaurų sodo statulos yra ekologiškos, bekvapės ir nekenksmingos. Jie atsparūs išblukimui ir ištveria įvairias oro sąlygas, todėl jie puikiai papildo jūsų lauko prieglobstį.

3. Graži išvaizda: Būkite kūrybingi su savo lauko dekoru naudodami mūsų dinozaurų sodo statulas, kurios demonstruoja juokingą dinozaurų, ryjančių nykštukus, vaizdą. Galimi dviejų stilių, ryškios spalvos, suteikiančios jūsų sodui charakterio. Puikiai tinka Helovino šventėms.

4. Plačiai naudojamas: atgaivinkite savo sodą su mūsų dinozaurų sodo statulomis!Puikiai tinka vejai ir terasoms, šios statulos taip pat suteikia jaudulio ir žavesio kiemams, svetainėms ir miegamiesiems. Šie gyvi dinozaurai, naudojami bet kokio amžiaus, yra įdomus priedas.

5.Pasidalinkite meile: skleiskite meilę ir rūpestį šį festivalio sezoną su šiomis žavingomis dinozaurų sodo statulomis! Tai puiki dovana jūsų artimiesiems bet kokia ypatinga proga, nesvarbu, ar tai būtų gimtadienis, ar šventė. Priverskite juos šypsotis su šiomis nuostabiomis ir spalvingomis sodo statulomis, kurios suteiks žavesio bet kuriai lauko erdvei.

Aprašymas:

Papuoškite savo kambarį šiais tikroviškais ir kūrybingais dinozaurų sodo nykštukais. Pagaminti iš ekologiškų medžiagų, šie nykštukai rodo jūsų meilę ir rūpestį aplinka. Puikiai tinka bet kuriam dino mylinčiam namų savininkui.

Specifikacijos:

1.Produkto pavadinimas: Dinozaurų sodo statulos

2.Produkto medžiaga: derva

3.Produkto dydis: 14 * 8 * 6.5cm / 5.51 * 3.15 * 2.56in, 25 * 12 * 9cm / 9.84 * 4.72 * 3.54in (apytiksliai)

4.Produkto svoris: 186g, 480g (apytiksliai)

Pakuočių sąrašas:

1 * Dinozaurų sodo statula

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektų ir fotoaparato kampų gaminyje gali skirtis spalva, prašome suprasti.

2. Dėl rankinio matavimo gali būti gaminio dydžio klaida.

Techniniai Duomenys

Model Number Dinosaur Garden Statues
Material resin
Theme Animal
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos