Meniu


32GB garso įrašymo įrenginys paskaitoms susitikimams balsu aktyvuotas įrašymo įrenginys garso įrašymo įrenginys su atkūrimu, slaptažodis

€27.93 €51.73

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t366418
Žymos

32GB garso įrašymo įrenginys paskaitoms Susitikimai Balsu aktyvuotas įrašymo įrenginys Garso įrašymo įrenginys su atkūrimu,Slaptažodis 32GB garso įrašymo įrenginys paskaitoms Susitikimai Balsu aktyvuotas įrašymo įrenginys Garso įrašymo įrenginys su atkūrimu,Slaptažodis Išvalyti PCM įrašymą: Priimkite patobulintą triukšmą slopinantį mikrofoną ir profesionalų įrašymo lustą. Užfiksuokite 1536 Kbps aukščiausios kokybės garsą. Garso įrašymo įrenginys su atkūrimo funkcija, gerai suprojektuotas ir patogus naudoti.

32 GB skaitmeninis diktofonas: saugo 2324 valandas įrašų arba 10 000 dainų, iki 54 valandų nepertraukiamo įrašymo, kai jis visiškai įkrautas. Įrašymas gali būti iš anksto nustatytas į mp3 128kbps, 192kbps arba wav 1536kbps formatą. Puiki įrašymo įranga paskaitoms, susitikimams ir pokalbiams.

Balsu suaktyvintas diktofonas: Šis mini diktofono įrenginys gali nustatyti balso decibelą į 6 skirtingus lygius.Nesvarbu, koks garsumo lygis, teisingame kalbos decibelų lygyje šis diktofonas fiksuos tik ištartus balsus, sumažindamas tuščius ir šnabždesio fragmentus.

GALINGAS FUNKCIONALUMAS: Galima naudoti kaip diktofoną, USB atmintinę ir MP3. Naujai sukurta 4 aplankų saugykla (A/B/C/D), skirta failams tvarkyti, todėl jūsų įrašai ir kiti failai bus tvarkingesni. Daug kitų naudingų funkcijų, tokių kaip slaptažodžio apsauga, A-B kartojimas, automatinis įrašymas, žymės, išmaniojo akumuliatoriaus aptikimas.

Greitas failų atsisiuntimas: V618 gali lengvai perkelti failus į jūsų kompiuterį. Įkraunamas diktofonas su greitu įkrovimu studentams, mokytojams, senjorams, verslininkams, rašytojams ir tinklaraštininkams.

Pastaba: Produktai su maitinimo kištuku yra skirti naudoti Jungtinėse Amerikos Valstijose.Lizdai ir įtampa skiriasi tarptautiniu mastu, todėl šiam gaminiui gali prireikti adapterio arba keitiklio, kad galėtumėte naudoti paskirties vietoje.Prieš pirkdami patikrinkite suderinamumą....

spalva:Juoda

Medžiaga: metalas

Pakuote sudaro:

1 x Diktofono rašiklis

1 x USB kabelis

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Playback Formats ALAC
External Memory Yes
Record Audio Format MP3
With Speakers Yes
Brand Name FGHGF
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos