Meniu


Valdiklio kelioninis dėklas 2 kanalų valdiklio krepšys DJ krepšys įrangai Koncertų krepšys muzikantams Kietas kelioninis dėklas Pakaitinis minkštas

€32.56 €65.13

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t376127
Žymos

Apsaugokite savo valdiklius naudodami šį dvigubo valdiklio dėklą.Lengvas ir antistatinis pamušalas, jis puikiai tinka ir efektyviai apsaugo jūsų įrenginius nuo išorinių pažeidimų. Lengvai atidaromas dizainas užtikrina greitą ir lengvą prieigą.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Portable DJ organizer bag

Funkcija: apsauga nuo įbrėžimų, atsparus smūgiams, pusiau vandeniui, dulkėms

Spalva: Juoda

Dydis: 22x11.5x7inches

Pakuočių sąrašas:

1 x Valdiklio kelioninis dėklas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Puikus pritaikymas: Dėl kokybiškos medžiagos šis dvigubo valdiklio dėklas užtikrina visapusišką universalią apsaugą. Individualus pritaikymas ir aptakus dizainas pagerina jūsų sąranką ir apsaugo nuo drėgmės, įbrėžimų ir smūgių.

2. Smūgiams atspari apsauga: Šis dviejų valdiklių dėklas pagamintas iš aukštos kokybės apvalkalo, kuris gali efektyviai apsaugoti jūsų įrenginį nuo išorinių pažeidimų.Jis yra atsparus dilimui, korozijai ir smūgiams, užtikrinantis ilgalaikį veikimą.

3. Lengvas transportavimas: Dvigubo valdiklio dėklas pasižymi kompaktišku dizainu, kuris suteikia lengvą profilį, leidžiantį lengvai nešiotis įrenginį ir priedus. Dėklas suteikia tvarkingą ir saugų saugojimo sprendimą jūsų poreikiams kelyje.

4. Antistatinis pamušalas: Su antistatiniu pamušalu ir pagalvėlėmis nuo smūgių ir smūgių, dvigubo valdiklio dėklas pagamintas iš minkštos 1680D medžiagos viduje, kad būtų užtikrintas ilgalaikis veikimas ir išskirtinė apsauga.

5. Sklandus užtrauktukas: apsaugokite savo dvigubą valdiklį nuo dulkių ir įbrėžimų naudodami mūsų stilingą nešiojimo dėklo dizainą. Sklandus ir galingas dvigubas užtrauktukas užtikrina lengvą prieigą ir lengvą naudojimą. Atidarykite ir uždarykite dėklą be vargo dėl aptakaus dizaino.

Techniniai Duomenys

Item Type Shell
Model Number Carrying Travel Case Fit
Package No
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos