Meniu


Spiderweb Cup Coaster For Car Coasters Cup Holder Insert Acrylic Cup Holder Insert Coaster For Car Decor Halloween Party

€5.13 €10.26

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t35818
Žymos

Apsaugokite savo automobilio puodelių laikiklius mūsų voratinklio rašto padėkliukais. Pagaminti iš tvirtų medžiagų, šie padėkliukai lengvai nesulūž. Puikiai tinka miegamiesiems ir puikus būdas nustebinti draugus.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Spider Web Coaster

Dydis: (apytiksliai)8 * 8cm / 3.15 * 3.15 colių

Medžiaga: akrilas

Sąrašas:

1 * Voratinklio pakrantė

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Kūrybinis dizainas: Šie Helovino padėkliukai gėrimams yra sukurti naudojant kūrybiškus voratinklio modelius, kurie yra klasikiniai Helovino elementai, suteikiantys linksmybių jūsų Helovino vakarėliui ir padarantys jūsų gėrimus gražesnius ir ryškesnius.

2. Aukščiausios kokybės medžiaga: Pagaminti iš tvirtos ir patvarios akrilo medžiagos, šie Helovino padėkliukai gėrimams yra lengvai valomi ir prižiūrimi be jokių deformacijų. Tiesiog nuvalykite juos vandeniu, kad atrodytumėte be dėmių. Mėgaukitės puikios kokybės padėkliukais, tinkančiais bet kokiai progai.

3.Daugiafunkcinis papildymas: Šie Helovino padėkliukai tinka ne tik darbo vietoms, miegamiesiems, virtuvėms, kavinėms, automobiliams ir svetainėms, bet ir idealioms Helovino vakarėlių dekoracijoms. Jie gali suteikti jūsų gėrimams baisų prisilietimą ir apsaugoti jūsų baldus nuo dėmių ir įbrėžimų.

4. Aukščiausios kokybės apdirbimas: Pagaminti iš medžiagų, šie automobilių padėkliukai yra išskirtinai patvarūs. Dėl skaidraus, blukimui atsparaus spausdinimo ir sklandžios išvaizdos jie suteikia jūsų stalui baisų prisilietimą. Gerai pagaminti ir be įbrėžimų ar smailių kraštų, jie apsaugo jūsų baldus ir rankas, tuo pačiu suteikdami baisų laiką.

5. Puikiai tinka dovanų teikimui: padidinkite savo Helovino dekorą šiais išskirtiniais gėrimų padėkliukais. Pasimėgaukite baisiu sezonu su idealiomis atostogų dovanomis, kurios nustebins jūsų draugus ir šeimos narius. Šie padėkliukai tikrai sužavės ir suteiks jūsų namams elegancijos.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China
Electronic no
Model Number Spiderweb Cup Coaster for Car
Material Plastic
Occasion Anniversary

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos