Meniu


Sunkvežimio lovos dangčio spaustukai Kemperio apvalkalo tvirtinimo spaustukai Didelio našumo aliuminio spaustukai Korpuso laikantysis spaustukas Sunkvežimio dangtelių pakaitinė dalis

€31.08 €38.85

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t295213
Žymos

Lengvai pritvirtinkite savo kemperio apvalkalą naudodami šiuos C spaustukus, pagamintus iš puikios medžiagos, atsparios erozijai. Sutaupykite laiko ir pastangų greitai įdiegdami. Tinka visureigiams, kemperiams ir sunkvežimiams.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Tvirtinimo spaustukas

Produkto medžiaga: aliuminis

Vieno produkto svoris: 300g

Vieno produkto dydis: 8.5 * 7.8CM (3.35 * 3.07 colio)

Pakuočių sąrašas:

1 * Sunkvežimio viršuje esantis spaustukas

Arba

4* Sunkvežimių topperiniai spaustukai

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Vieno sukūrimas: Mūsų kemperio apvalkalo spaustukai pasižymi rūdims atspariu C spaustuko dizainu, leidžiančiu lengvai ir saugiai pritvirtinti sunkvežimių dangčius stiklo pluošto arba aliuminio bėgiais.Jie turi sklandžią išvaizdą be įtrūkimų ir suteikia patogumo keliauti.

2. Puikios medžiagos: Dėl išskirtinės kokybės ir tvirtos konstrukcijos mūsų kemperio korpuso spaustukai, pagaminti iš aukštos kokybės aliuminio medžiagos, užtikrina ilgą tarnavimo laiką. Jie yra ne tik atsparūs dilimui, bet ir tvirti bei patvarūs, todėl puikiai tinka visai jūsų veiklai lauke.

3. Puikus apdirbimas: Dėl sklandžios išvaizdos ir be įtrūkimų, šie kemperio apvalkalo spaustukai yra gerai pagaminti ir atsparūs erozijai, užtikrinantys puikų našumą, didelį stiprumą ir patikimumą.

4. Efektyvus tvirtinimas: lengvai priveržkite varžtus veržliarakčiu, kad stabiliai ir saugiai pritvirtintumėte kemperio apvalkalo spaustukus.Pašalinimas taip pat yra lengvas, taupantis laiką ir pastangas. Mėgaukitės stabilia ir nenukrentančia rankena, kuriai reikia minimalių pastangų.

5. Lankstus tvirtinimas: jums reikia universalios užspaudimo sistemos tvirtinimo užduotims atlikti?Patikrinkite šiuos kemperio apvalkalo spaustukus. Tinka visureigiams, kemperiams, sunkvežimiams ir kt., Jie atitinka skirtingus poreikius ir tinka daugumai transporto priemonių. Lengvai pritvirtinkite kemperių korpusus, sunkvežimių rėmus, stogus, atverčiamus korpusus ir kitus daiktus.

Techniniai Duomenys

Item Diameter 0.00inch
Item Height 3cm
Item Width 7.8cm
Item Weight 400g
Item Length 8.5cm
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos