Meniu


Vandens miesto įleidimo anga RV universaliam vandeniui atspariam RV vandens įleidimo vožtuvui Daugiafunkcinis RV vandens žarnos jungtis Lankstus kemperio miestas

€9.67 €19.33

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t440836
Žymos

Atnaujinkite savo RV naudodami "Water City" įleidimo angą, kad užtikrintumėte aukščiausią sandarinimo našumą. Pagamintas iš pasirinktų ABS medžiagų, jis užtikrina tylumą ir komfortą, tuo pačiu užtikrindamas lengvą ir greitą valdymą. Dėl paprasto dizaino jį labai paprasta nustatyti ir naudoti. Mėgaukitės kelionėmis be rūpesčių su šiuo puikiu priedu.

Specifikacijos:

Pavadinimas: RV Water Inlet

Medžiaga: ABS

Produkto svoris: apie 43g

Produkto dydis: apie 7.5 * 7.7cm / 2.95 * 3.03inch

Pakuočių sąrašas:

RV vandens įleidimo anga * 1 vnt

Suspaustas rankšluostis * 2vnt

Varžtas * 3vnt

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Sandarus veikimas: Ši RV vandens įleidimo anga pasižymi puikiomis sandarinimo savybėmis, kurios apsaugo nuo vandens nutekėjimo ar patekimo į vidų, todėl jūsų RV interjeras yra sausas ir švarus.

2. Lengvas perjungimas: Pradėkite savo stovyklavimo nuotykius greitai naudodami šią RV vandens įleidimo angą.Įdėkite vandens vamzdį ir įjunkite jungiklį, kad vandens šaltinis būtų be rūpesčių. Tai paprasta, greita ir patogu, leidžianti lengvai ir maloniai stovyklauti.

3. Aukštos kokybės meistriškumas: Sukurtas su patirtimi, šis RV vandens įleidimo anga užtikrina patikimą veikimą. Jo patvari ABS medžiaga yra atspari dilimui, rūdims ir puikiai tinka atšiaurioms aplinkoms. Mėgaukitės ilgalaikiu naudojimu naudodami išskirtinį šio gaminio meistriškumą ir aukštos kokybės funkcijas.

4.Platus suderinamumas: RV vandens įleidimo anga be vargo prisitaiko prie įvairių transporto rūšių, įskaitant namelius ant ratų, namelius ant ratų, kemperių jachtas ir laivus. Jo universalus modelis užtikrina be rūpesčių montavimą ir tyli, kad išlaikytų ramią jūsų transporto priemonės atmosferą.

5. Greitas nustatymas: lengvai modernizuokite RV vandens įleidimo angą. Prijunkite atitinkamą vamzdyną ir be vargo pritvirtinkite vandens įleidimo angą į pageidaujamą padėtį. Pasiekite praktiškumą ir stilių per kelias minutes.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos