Meniu


Drakono galinio vaizdo veidrodėlis Pakabukas Galinio vaizdo veidrodėlis Drakono pakabuko ornamentas Reguliuojamas ir lygus Automobilinis vidinis drakono pakabukas

€6.01

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t256222
Žymos

Pridėkite šiek tiek magijos savo automobiliui su šiuo nuostabiu drakono pakabuku. Šis pakabukas yra lengvai valomas ir tinka biurams ar kitoms vietoms. Jis pritrauks akis savo išskirtiniu dizainu. Grandinės ilgį galite reguliuoti priklausomai nuo galinio vaizdo veidrodžio dydžio ir asmeninių pageidavimų. Padarykite savo automobilį išskirtinį su šiuo drakono automobilio galinio vaizdo pakabuku.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Dragon Car Pendant

Produkto medžiaga: Akrilas (plokščias pakabukas, vienpusis spausdinimas)

Produkto svoris: apie 20g

Produkto dydis: aukštis apie 8 CM (3.15 colio)

Pakuočių sąrašas:

Drakono automobilio pakabukas * 1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Kieta medžiaga: Šis drakono automobilio pakabukas yra lengvai valomas ir patvarus dėl savo akrilo medžiagos. Jis turi sklandų ir subtilų prisilietimą, kuris sustiprina jo grožį. Šis pakabukas nėra lengvai sulaužomas ir tarnaus ilgai.

2. Plačiai naudojamas: Šis drakono pakabukas automobiliui yra daugiau nei gražus jūsų automobilio aksesuaras. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip kitų vietų, tokių kaip kuprinė, namai ar biuras, puošmena. Tokiu būdu galite mėgautis didingu drakono buvimu skirtingose scenose.

3. Padidinkite savo automobilio asmenybę: Šis automobilio pakabukas yra šaunus ir unikalus priedas, kuris padarys jūsų automobilį smagesnį ir patrauklesnį akį. Jame yra detalus ir išskirtinis drakono dizainas, kuris padidins jūsų asmeninį stilių ir žavesį.

4. Pakabuko aukščio nustatymas: Naudodami ilgus lynus, kurie pateikiami kartu su šiuo drakono galinio vaizdo veidrodžio pakabuku, galite reguliuoti jo padėtį.Galite pasirinkti, kaip aukštai ar žemai norite, kad jis būtų pakabintas, atsižvelgiant į jūsų pageidavimus ir veidrodžio dydį.

5.Specialus dovanos variantas: "Dragon Car" galinio vaizdo pakabukas yra išskirtinė ir iškalbinga dovana, kurią galite padovanoti šeimai, draugams ar sau, perteikdami savo emocijas ir mintis. Jis tinka įvairioms šventėms ir progoms, tokioms kaip gimtadieniai, jubiliejai, Kalėdos ar Naujieji metai.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China
Main Material COTTON

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos