Meniu


Alyvos purkštuko pašalinimas Injektoriaus pašalinimas Pakaitinis traukiklio įrankis Efektyvus didelio našumo purkštukų šalinimo įrankis automobiliams

€16.68 €41.70

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t256406
Žymos

Lengvai nuimkite alyvos purkštukus naudodami mūsų alyvos purkštukų traukiklį.Jo juodas paviršius suteikia slidumo ir yra lengvai montuojamas. Neužims daug vietos jūsų garaže.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Alyvos purkštuvo pašalinimas

Produkto medžiaga: lietinis plienas

Produkto spalva: juoda

Funkcijos:

1) Skirta padėti išimti alyvos purkštuvą iš cilindro galvutės nepažeidžiant injektoriaus korpuso.

(2) Dėl didelių alyvos purkštukų kainų svarbu juos išardyti nepažeidžiant pagrindinio korpuso ir sudėtingų komponentų purkštukų viduje.

(3) Pagamintas iš grūdinto 4140 plieno, su didelio stiprumo ir juodo paviršiaus danga. Pateiktas ekonomiškas alternatyvus sprendimas.

(4) Naudojamas siekiant išvengti nereikalingų alyvos purkštuko ar aplinkinių komponentų pažeidimų išardant 6.7L galios alyvos purkštuvą.

(5) Siūlome dieną prieš išardant alyvos injektorių mirkyti skvarbioje alyvoje, o tai sumažins bet kokios žalos galimybę ir padės lengvai išardyti.

Dėmesio: Rekomenduojame dieną prieš išardant alyvos injektorių mirkyti skvarbioje alyvoje, o tai sumažins bet kokios žalos galimybę ir padės lengvai išardyti.

Lengvas montavimas:

1 žingsnis Nuimkite gamyklinius varžtus ir krabų skaidrę.

2 žingsnis Įdėkite valiklį į alyvos purkštuvą.

3 žingsnis Prisukite ilgą varžtą į valiklį, įkiškite trumpą varžtą į valiklį ir priveržkite.

4 žingsnis. Tvirtai įsukus trumpą varžtą į valiklį, alyvos purkštukas bus laisvas ir gali būti pašalintas iš alyvos. Produkto aprašymas: Išardant purkštuvą primygtinai rekomenduojama naudoti šį purkštuvo išardymo įrankį.Tai gali padėti išvengti nereikalingo alyvos purkštuvo ar aplinkinių komponentų pažeidimo.

Pakuočių sąrašas:

Alyvos injektoriaus šalinimo rinkinys x 1

Neutrali popierinės dėžutės pakuotė x1

Nata:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano parametrų elementų spalvos gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlių.

Dėl rankinio matavimo skirtumo leiskite 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Stora medžiaga: Naudodami šį įrankį galite lengvai pašalinti alyvos purkštukus iš variklio dėl juodų paviršių medžiagos kokybės, pagamintos iš didelio našumo plieno, užtikrinančio aukštą kietumą, tvirtumą ir ilgaamžiškumą.

2. Efektyvus efektas: Naujoviškas mūsų purkštukų traukiklio dizainas užtikrina saugų ir efektyvų alyvos purkštukų pašalinimą. Nepažeiskite purkštuko korpuso, apsaugokite variklį ir sutaupysite brangaus laiko bei pinigų.

3.Greitas nustatymas: atsisveikinkite su profesionalia pagalba naudodami alyvos purkštukų šalinimo įrankį.Šį patogų įrankį galima lengvai įdiegti keliais paprastais žingsniais, leidžiančiais visiems, nepriklausomai nuo patirties, savarankiškai pašalinti alyvos purkštukus.

4. Perkeliamumas geriausiu atveju: neleiskite, kad vietos apribojimai jus sulėtintų. Mūsų alyvos purkštukų šalinimo įrankis yra mažas ir nešiojamas, kad būtų lengva judėti bet kur. Patogi rankena neužims vertingos vietos, bet išspręs visas jūsų purkštuko problemas lauke.

5. Išskirtinis meistriškumas: Šis alyvos purkštuko traukiklis pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios apsaugo nuo įtrūkimų ir užtikrina ilgalaikį veikimą; Jums patiks išskirtinis jo apdirbimas ir smulkios detalės, leidžiančios lengvai ir tiksliai pašalinti alyvos purkštukus.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos