Meniu


Pavarų perjungimo rankenėlės adapteris Universalus pavarų perjungiklio adapteris automobiliams be srieginių perjungiklių rinkinys Rankinės pavarų dėžės perjungimo rankenėlė

€8.33 €16.66

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t254593
Žymos

Lengvai konvertuokite savo automobilio transmisiją naudodami mūsų pavarų perjungimo keitiklį.Pagamintas iš patvarių medžiagų, šis paprastas perjungimo adapteris leidžia montuoti "pasidaryk pats", suteikdamas jūsų transporto priemonei retro pojūtį be vargo.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Shifter Knob Adapter

Medžiaga: aliuminio lydinys + PE

Produkto svoris: apie 100g

Produkto dydis: apie 10.2 * 3.5 cm / 4.02 * 1.38 colių

Montavimo diafragma: apie 1.4cm / 0.55 colių

Pakuočių sąrašas:

1* Perjungiklio rankenėlės adapteris

8* Priedai

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Supaprastintas vairavimo valdymas: Šis perjungiklio rankenėlės adapteris užtikrina saugią ir malonią vairavimo patirtį, suteikdamas tiesioginio perjungimo patogumą. Jo unikalus dizainas suteikia naują pavarų perjungimo paprastumo lygį, tuo pačiu metu jį lengva montuoti ir valdyti.

2. Puikus suderinamumas: Pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio ir PE medžiagų, šis perjungiklio rankenėlės adapteris yra atsparus dilimui, rūdims ir puikiai tinka ilgalaikiam naudojimui.

3. Plačiai pritaikomas: pagerinkite savo automobilio interjero dizainą naudodami šį perjungiklio rankenėlės adapterį, tinkantį įvairiems transporto priemonių modeliams. Jis turi universalų suderinamumą, pritaikytą plačioms reikmėms, tokioms kaip automobilių transmisijų modifikavimas ar pavarų svirties priedų keitimas.

4. Kūrybinis dizainas: Šis perjungiklio rankenėlės adapteris leidžia pritaikyti automobilio saloną mėgstama rankenėle.Jis atitinka skirtingus poreikius ir pageidavimus, suteikdamas jūsų pamainos svirtiai unikalų stilių.

5. Lengvas pakeitimas: Šis perjungiklio rankenėlės adapteris leidžia kiekvienam lengvai pakeisti esamą pavarų perjungimo rankenėlę paprastu ir patogiu "pasidaryk pats" montavimu. Nereikia jokių įrankių ar žinių.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos