Meniu


Bluetooth Beanie Hat Music Winter Wireless Sports Cap Headset su nuimamomis įmontuotomis mikrofono dovanomis kalėdinių kojinių įdarams

€8.79 €14.66

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t2285
Žymos

Bluetooth Beanie skrybėlė vyrams moterims, 2023 m "Bluetooth Beanie" skrybėlė, belaidė muzika "Beanie" su nuimamu įmontuotu mikrofonu, idėjų dovanos kalėdinių kojinių įdarams Valentino dienos sportas

lauke Savybė:

Ilgiausias darbo laikas:Puiki baterija siūlo nuolatines darbo valandas iki 7-9 valandų vienam įkrovimui (priklauso nuo tūrio).

Puikus ryšys:Puikus "Bluetooth" lustas su stabilia V5.0 + EDR "Bluetooth" versijos technologija sinchronizuojamas su bet kuriuo "Bluetooth" palaikančiu įrenginiu per kelias sekundes iki 33 pėdų, nesumažinant ryšio.

Didžiausias garsumo išėjimas:Du garsiakalbiai siūlo puikią garso kokybę ir didžiausią garsumą iki 120 DB, kad galėtumėte mėgautis grojaraščiu ir priimti skambučius bet kokioje triukšmingoje aplinkoje.

Nustatytas MIC, prieinamas mobiliajam telefonui, kad būtų galima tiesiogiai perduoti kalbantį telefoną į jūsų garso įrenginius, kad vartotojas galėtų nemokamai atsiliepti telefonu per įrenginį.

Palaikykite "iPhone" ekrano imtuvo akumuliatorių.

Dvigubas storesnis: Dviguba megzta medžiaga sveria 2.8oz, dvigubai storesnė, šaltu oru laikykite galvą šiltai. Plaunama, Unisex, minkšta ir elastinga medžiaga tinka daugumai galvos. Puiki kalėdinė dovana vyrams,moterims,mergaitėms,berniukams.

Puiki vertė:Ateina su megztomis pirštinėmis, patogios ir šiltos, nesijaudina dėl šalto oro. Visi aukščiau išvardyti privalumai yra tikri, mes raginame jus palyginti.

Specifikacijos:

"Bluetooth": V5.0+EDR

Dažnis: 2.4026 GHz-2.480 GHz

Perdavimo atstumas: maždaug 10M

MIC perdavimo atstumas: ≤1 M

Ličio jonų baterija: 3.7V / 100mA

Įkrovimo laikas: 2.0 valandos

Budėjimo laikas: iki 60 val.

Nepertraukiamas darbo laikas: apie 8 val.

Kai jums reikia išvalyti muzikos skrybėlę, galite nuimti laisvų rankų įrangą nuo skrybėlės!

Paketas:

1 x Bluetooth kepurė

1 x Rankinis

1 x USB kabelis

Skambinimas laisvų rankų įranga su įmontuotu mikrofonu

Šis belaidis "Bluetooth beanie" integruotas mikrofonas neleis praleisti jokių skambučių. 3 mygtukų valdymo skydelis leidžia "Music Beanie" lengvai atsiliepti į skambučius, rasti dainas ir valdyti garsumą, naudojant skambinimą laisvų rankų įranga, taip pat lengva skambinti. Su stabiliu signalu tiesiog sinchronizuokite su bet kokiais "Bluetooth" įrenginiais per kelias sekundes, įskaitant "iPhone", "iPad", "Android", išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius, "Samsung Galaxy" nešiojamuosius kompiuterius, asmeninį kompiuterį ir kt.

Naujas muzikinio gyvenimo

fashtionas Žieminės muzikinės kepurės leidžia belaidžiu būdu klausytis mėgstamų melodijų be didelių gabaritų ausinių ar ausinių, dirginančių ausis dėvint "Bluetooth beanie" skrybėlę, todėl "Bluetooth beanie" yra funkcionalus, stilingas ir įdomus.

Puikiai tinka "Outdorr" sportui

Puikiai tinka visų rūšių lauko sportui žiemą, pavyzdžiui, bėgimui, kelionėms, vaikščiojimui, bėgiojimui, važiavimui dviračiu, slidinėjimui, čiuožimui ir kt.Mėgaukitės malonia laisvų rankų muzika bet kada ir bet kur, tuo pačiu apsaugodami jus nuo šalto oro.

Puikus dovanų pasirinkimas vyrams ir moterims

Žieminė bluetooth beanie kepurė yra puikus dovanų pasirinkimas kaip kojinių iškamšų dovanos, gimtadienio dovanos, Valentino dienos dovanos, kalėdinės dovanos vyrams, moterims, jam, jai, husdbandui, žmonai, vaikinui, merginai, berniukams, kurie turi viską!

Plaunamas ir Unisex dizainas

Ausinės yra lengvai nuimamos, kai beanie reikia nuplauti šaltu oru. "Bluetooth beanie" yra 100% plaunamas! Pačios "beanie" ausinės yra šiltos ir patogiai priglunda, nebus per ankštos ten, kur ausinės yra ant ausų. Nėra ausinių laidų, įsipainiojusių į muzikos beanie, puikiai tinkančią sportuoti lauke šaltuoju metu.

Techniniai Duomenys

Control Button Yes
Material knit
Active Noise-Cancellation Yes
Color Black, Gray, Blue
Features With Microphone
Package List User Manual, Charger
Volume Control Yes
Communication Wireless
Resistance 16ΩΩ
Connectors USB
Is wireless Yes
Battery 180mA Li-ion Battery
Style Headphone
With Microphone Yes
Charging Method Cable
Earcups Type Sealed
Origin Mainland China
Category Earphones & Headphones
Support Memory Card No
Brand Name GOOMOMONE
Sensitivity 120±5dBdB
Bluetooth name BT-01
Support APP No
Function for Video Game, Common Headphone, For Mobile Phone, keep yourself warm/listen to music/phone call
Scope of application Sports, music, business, office
Frequency Response Range -Hz
Wireless Type bluetooth
Bluetooth Version 5.0
Transmission range 10m
Model Number BT-01
Vocalism Principle Orthodynamic

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos