Meniu


Engue Usb įkrovimo mini ausyje "Bluetooth" ausinės su didelės spartos stabiliu ir nulinio delsos išmaniuoju triukšmo mažinimu "Bluetooth E"

€26.16 €62.28

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t10177
Žymos

Pristatome mūsų naujausią produktą - visiškai naujas "Bluetooth 53" lustines ausines Su profesionaliu garso derinimu ir didelės spartos stabilumu galite mėgautis 360° erdviniu garsu ir HIFI stereofoninės kokybės garsu. Mūsų ausinėse yra atminties susiejimas, leidžiantis lengvai perjungti viengubas ir dvigubas ausines. Išmanioji triukšmo mažinimo funkcija užtikrina aiškų ir nepertraukiamą garsą net ir triukšmingoje aplinkoje.

ENC skambučių triukšmo mažinimo modelis dar labiau pagerina skambučių kokybę, todėl jums lengviau bendrauti su artimaisiais. Skysto silikono ausinių dizainas užtikrina patogų prigludimą net ir ilgesnio naudojimo metu.

Mūsų ausinėse yra naujausia "Bluetooth" versija ir jų dažnių diapazonas yra 20Hz-20KHz.Perdavimo atstumas yra iki 10 metrų, o dažnio atsakas yra puikus.

Kai darbo laikas yra iki 4 valandų, o akumuliatoriaus talpa - 50 mAh, galite mėgautis nepertraukiamu garsu ilgesnį laiką. Įkrovimo dėžutės talpa yra 500 mAh ir gali įkrauti ausines iki 5 kartų.

Ausinių antgaliai įkraunami tik 1 valandą, o įkrovimo dėžutė - 2 valandas. Budėjimo laikas yra iki 120 valandų, užtikrinant, kad jūsų ausinės visada būtų paruoštos naudoti.

Patirkite geriausią garso patirtį su mūsų visiškai naujomis "Bluetooth 53" lustinėmis ausinėmis. Užsisakykite dabar ir mėgaukitės nemokamu pristatymu

Techniniai Duomenys

Category Earphones & Headphones
Style In-ear
Vocalism Principle Other
Material PVC
Brand Name ENGUE
Volume Control Yes
Communication Wireless
Origin Mainland China
Active Noise-Cancellation Yes
Control Button Yes
Wireless Type bluetooth

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos