Meniu


2 PCS 88 klavišai nuimamas fortepijonas KEY etiketės Fortepijono klaviatūros lipdukai Fortepijono natų žymeklis pradedantiesiems studentams

€4.45 €5.64

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t28975
Žymos

88 Klavišai: Fortepijono grėbliai apima visas 88 klavišų klaviatūros natas, labai tinka populiariausiems fortepijono modeliams ir standartinis 88 KEY fortepijono klaviatūrai. Lengvas montavimas ir nuėmimas bei raktų sugadinimas.

Spalvingas užkoduotas: Kiekviena fortepijono klaviatūros nata yra užkoduota ryškiomis ir džiaugsmingomis spalvomis, kad vaikai ir pradedantieji galėtų greitai ir lengvai jas atpažinti ir įsiminti. Tiesiog sulygiuokite fortepijono etiketę ir perdangą klaviatūroje.

Lengvai nuimamas: KEY lipdukų pianinas gali būti perdengtas vienu metu, ne "Extra for TIME" ir reikia pastangų, pavyzdžiui, skaidrių fortepijono lipdukų, lengvai uždėti ir nuimti fortepijono lipdukus, kai baigsite praktikuoti bet kuriuo LAIKU.

Ryški didelė raidė: Raidės ant fortepijono lipdukų yra didesnės nei įprastos. Tuos fortepijono raidžių lipdukus vaikai gali aiškiau matyti. Aiškiai matomi klavišai ir užrašai ant lipdukų daro mokymąsi linksmą ir įdomų.

Veikia: Nuimami fortepijono lipdukai puikiai tinka pradedantiesiems ir vaikams išmokti ir įsiminti muziką, muzikines notacijas ir klavišų pozicijas. Diagrama gražiai sėdi už klavišų ir netrukdo žaisti.

Spalva: daugiaspalvė / juoda + balta

Medžiaga: PVC

Pakuote sudaro:

2 x fortepijono lipdukas

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Išsiuntimo laikas: Visą produktą galime išsiųsti per 3 ~ 8 darbo dieną, paprastai mes laikomės klientų užsakymų pakavimo ir siuntimo laiko, prieš išsiųsdami turime atidžiai patikrinti prekių kokybę, todėl skirkite šiek tiek laiko tvarkyti.Apie stebėjimo numerio atnaujinimą: Jei jūsų stebėjimo numeris nėra logistikos informacija, nes tūkstančiai siuntinių, išsiųstų į užsienio šalis, logistikos įmonės neatnaujino logistikos informacijos, susisiekite su mumis pirmą kartą, maloniai prašome tiesiogiai nepradėti ginčo. Mes esame pirmas kartas, kai jūs galite išspręsti! Arba galite stebėti savo siuntinį šioje svetainėje naudodami savo stebėjimo numerį: www.17track.net/en (nukopijuota į naršyklę, kad atidarytumėte)

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos