Meniu


Leopardo gekono pavadėlis Reguliuojami jūrų kiaulyčių pakinktai Mažas gyvūnų pavadėlis Lankstus mažų gyvūnų pavadėlis Fluorescencinis roplių mokymas

€1.55 €2.21

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t16626
Žymos

Išveskite šinšilą pasivaikščioti su mūsų aukštos kokybės leopardo gekono pavadėliu. Sukurtas taip, kad išeitų, jis lengvai prisitaiko prie tinkamo dydžio ir yra lengvai naudojamas. Pagamintas iš patvarių medžiagų, šis pavadėlis užtikrina saugią ir patogią išvyką jūsų pūkuotam draugui.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Barzdotas drakono pavadėlis

Produkto medžiaga: poliesteris

Produkto dydis: bendras ilgis apie 150 cm / 59 in

Produkto dydis: rausva, mėlyna, geltona, žalia.

Pakuočių sąrašas:

1 x Barzdotas drakono pavadėlis

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Tyrinėkite lauką: mėgaukitės idealia laisve su barzdotu drakonu, naudodami mūsų reguliuojamą pavadėlį.Sukurtas su fluorescenciniu efektu, šis driežo dirželis užtikrina jūsų augintinio saugumą ir matomumą naktį. Pasiimkite savo mažą augintinį bet kur ir bet kada!

2. Tvirtas ir patvarus: Šis barzdotas drakono pavadėlis suteikia geresnį komforto lygį jūsų augintiniui. Dėl aukščiausios kokybės medžiagų jis yra tvirtas ir tvirtas, užtikrinantis stabilų sukibimą ir malonią vaikščiojimo patirtį. Atsisveikinkite su diskomfortu ir pasisveikinkite su maloniais pasivaikščiojimais lauke.

3. Saugumas ir komfortas: mėgaukitės saugia ir patogia vaikščiojimo patirtimi savo barzdotam drakonui. Mūsų pavadėlis turi lanksčius reguliavimus, užtikrinančius tobulą prigludimą prie jūsų augintinio dydžio ir formos. Jis nėra per ankštas ar per laisvas, suteikdamas jūsų barzdotam drakonui laisvę, kurios jiems reikia judėti.

4. Lengvas valdymas: panaudoti barzdotą drakoną dar niekada nebuvo taip paprasta.Naudodami mūsų patogų dizainą, tiesiog užsekite diržus ant savo augintinio ir pririškite pavadėlį, kad galėtumėte be vargo tvarkytis. Šis pavadėlis, tinkantis visų dydžių, yra puikus priedas kiekvienam drakono savininkui.

5.Universalus naudojimas: Suteikite savo chameleonui, driežui, šinšilai, jūros vėžliui, žiurkėnui ar bet kuriam mažam augintiniui laisvę klajoti su mūsų reguliuojamu ir patogiu barzdotu drakono pavadėliu. Greitas naudoti ir paprastas valymas, jis puikiai tinka bet kuriam savininkui.

Techniniai Duomenys

Type Sets, Dogs
Material FIBER
Is Smart Device no
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos