Meniu


Naujas kačių šildymo kilimėlis Naminių gyvūnėlių šildymo kilimėlis Kačių lovos šildymo kilimėlis Pet Pad vandeniui atsparus C tipo elektrinis šildomas kilimėlis su neslystančia apačia

€16.39 €32.78

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t19959
Žymos

Laikykite savo pūkuotą draugą jaukiai su mūsų šildomu šunų kilimėliu. Užtikrinti pastovesnę šilumą, apsaugą nuo perkaitimo. Minkštas padas turi C tipo sąsają ir yra lengvai valomas. Puikiai tinka bet kuriam šuniui, kuriam reikia papildomos šilumos ir komforto.

Dydis: M: 40 * 25 * 2cm / 15 * 9,8 * 0,78 colio; L:50*25*2cm/199.8*0.78in

Medžiaga: vandeniui atsparus kompozicinis audinys (techninis audinys) medvilnė

Spalva: šviesus chaki

Svoris: M: 0.17kg L: 0.26kg

Malonūs patarimai:

1. Dėl ekrano spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių ir kt., Kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelis spalvų skirtumas, o spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti nedidelį dydžio skirtumą.

Sąrašas:

PET elektrinis šildymo kilimėlis*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Subalansuotas ir stabilus šildymas: Užtikrindamas didelį šilumos patenkinimą, mūsų šildomas šunų įklotas suteikia subalansuotą ir stabilų šildymo patirtį. Patikimas šilumos paskirstymas, jūsų pūkuotas draugas mėgausis nuolatine šiluma, užtikrindamas, kad jie būtų jaukūs.

2.Kompozicinis audinys ir medvilnė: Sukurtas iš vandeniui atsparaus ir patvaraus kompozicinio audinio ir medvilnės, mūsų šildomas šuns įklotas yra atsparus dilimui, minkštas ir daugkartinio naudojimo, kad jūsų šuniui patiktų prabangi, jauki šiluma.

3. Apsauga nuo perkaitimo: Šis šildomas šuns kilimėlis turi įmontuotą automatinio išsijungimo funkciją, kuri neleidžia jam per daug įkaisti ir užtikrina jūsų augintinio saugumą ir komfortą.

4. Užkirsti kelią nuotėkiui: Užtikrinkite savo augintinio komfortą ir saugumą naudodami šio šildomo šuns įkloto sandarų dizainą, tuo pačiu lengvai įkraudami jį per C tipo sąsają, nereikalaujant įkrovimo lobio.

5.Priežiūra be rūpesčių: lengvai išvalykite naudodami nuimamą mūsų šildomo šuns pagalvėlės dizainą. Nuėmus dangtelį lengva plauti rankomis arba mašina. Reglamento dizaino mygtukas leidžia lengvai perjungti pavaras ir reguliuoti temperatūrą vos vienu paspaudimu.

Techniniai Duomenys

Feature Heating
Origin Mainland China
Is Smart Device no
Material 100% Cotton
Item Type Bed Mats
Pattern Solid
Model Number Heated Dog Pad
Wash Style Hand Wash
Type Dogs

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos