Meniu


ZT-M-05 Naujausias geriausiai parduodamas fluorescencinis mikroskopas su geriausiu aptarnavimu

€1 933.57

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t1578
Žymos

Produkto aprašymas ZT-M-05 Naujausia geriausiai parduodama fluorescencinio mikroskopo kamera su geriausiu aptarnavimu

Funkcija ZT-M-05 naujausia geriausiai parduodama fluorescencinio mikroskopo kamera su geriausiu aptarnavimu

Klinikinis, laboratorinis biologinis mikroskopas, spalvomis koreguota begalybės optinė sistema (CSIS), didelės skiriamosios gebos ir didelio kontrasto vaizdas.

Naujas dizainas planuoja platų matymo lauką okuliaras, pašalina kraštų chromatinę aberaciją.

"Y" konfigūracijos korpusas, pastovus ir patikimas.

Ergonomikos dizainas, žemos padėties bendraašio fokusavimo reguliavimas, scenos judėjimo ir apšvietimo reguliavimas.

Sukomplektuoti priedai, daugiau prailginimo funkcijų, įgalina įvairius stebėjimus, šviesaus lauko, tamsaus lauko, fluorescencinius ir poliarizuotus stebėjimus.

Optinė sistema

Begalybės achromatinė optinė sistema

Stebėjimo vamzdelis

30°gemel skaitmeninė žiūrėjimo galvutė, 3,2 milijono pikselių didelės raiškos fotoaparato sistema:raiškos santykis 2048 * 1536 pikseliai, nuskaitymas linija po eilutės

Automatinė ekspozicija ir baltos spalvos balanso funkcija. USB2.0 skaitmeninė išvestis. Rodyti 90 % vaizdą iš matymo

lauko Okuliaro

Aukšto akies taško plataus lauko plano okuliaras PL10X20mm su ±5 laipsnių dioptrijų valdymu Aukšto akies taško plataus lauko plano okuliaras PL10X22mm su ±5 laipsnių dioptrijos valdymu

Tikslas

Begalybės plano achromatinis tikslas 4X,10X,20X,40XS,100XSO

Antgalis

Keturkampis atgalinis nosis Quintuple atgal nosis

Fokusavimo koregavimas

Koaksialinis šiurkštus ir smulkus fokusavimo reguliavimas su įtempimu ir ribotu reguliavimo įtaisu. Šiurkštus reguliavimo diapazonas: 30 mm, smulkaus reguliavimo tikslumas: 0.002mm

Etapas

Koaksialinis, žemos padėties mechaninis etapas 150x140mm dydžio ir 76x50mm eigos diapazonas.su dvigubais slopinimo spaustukais.

Kondensatorius

Koehler N.A.1.25 kondensatorius(su lizdu fazių kontrastui ir tamsaus lauko slankikliams)

Apšvietimas

Pagrindinis tiekimas 100V-240V, viena 3 vatų LED lempa su intensyvumo valdymu (fiksuotas centras)

Pagrindinis tiekimas 100V-240V, philips 6V / 30W halogeninė lempa su intensyvumo valdymu (fiksuotas centras)

Fotografavimo adapteris

3.2X foto okuliaras, foto vamzdelis (su PK laikikliu)

Vaizdo adapteris

0.35X CTV 0.5X CTV 1.0X CTV

Kitos parinktys

Bokštelis arba slankiklio stiliaus fazių kontrasto įtaisas(naudoti su fazių kontrasto tikslais) Profesionali fluorescencija Tamsaus lauko slankikliai Paprasta poliarizacija Produktų kategorijos

Įmonės informacija

"Hunan Zetop Medical Co., Ltd.is "Alibaba" patikrintas aukščiausios kokybės medicinos ir laboratorinės įrangos tiekėjas Kinijoje.

Mes tiekiame platų aukštos kokybės medicinos ir laboratorinių produktų asortimentą ligoninėms, klinikoms, laboratorijoms ir platintojams visame pasaulyje.

Mūsų specializuotos sritys apima ultragarso skaitytuvą, rentgeno aparatą, operacijų kambario įrangą, laboratorinę įrangą, vaikų / ginekologijos įrangą, dantų / oftalmologinę / ENT įrangą, ligoninės baldus ir kt.

Per daugelį metų laikomės paslaugų principo "svarbiausia – kokybė, svarbiausia klientas", siekiame užmegzti tvirtą partnerystę su savo klientais ir strateginiais partneriais.

Jei jus domina mūsų "Zetop Medical", nedvejodami susisiekite su mumis, mes vertiname jūsų verslą, rūpinamės jūsų poreikiais ir norime jus aptarnauti geriausiu įmanomu būdu.

Būdami brandus ir profesionalus medicinos įrangos tiekėjas, mes specializuojamės gamindami ir parduodami daugiau nei 400 rūšių medicinos prietaisų, kuriais siekiama patenkinti ligoninių, klinikų, tyrimų laboratorijų, medicinos prekiautojų ir pan.Sertifikuota CE ISO, produktus gaminame patys arba bendradarbiaudami su žinomomis Kinijos įmonėmis, todėl mūsų produktai yra ne tik geros kokybės, bet ir labai konkurencingos kainos tarptautinėje rinkoje. Didelis efektyvus, nuoširdus aptarnavimas ir pristatymas laiku padeda mums pelnyti pasitikėjimą ir didelį populiarumą tarp klientų iš daugiau nei 86 šalių ir rajonų. Kelerių metų patirtis pramonėje ir glaudūs santykiai su klientais padeda mums žinoti, kaip geriau jus aptarnauti. Mūsų garantinio aptarnavimo komanda budi 24 valandas, kad suteiktų jums technines rekomendacijas ir galingas atsargines pajėgas. 1 DUK: Kaip nusipirkti savo produktus?

Galite pateikti užsakymą mūsų įmonei tiesiogiai "Alibaba" arba susisiekti su mūsų pardavėju, kad gautumėte pagalbos, jis patvirtins su jumis užsakymo informaciją, pvz., Produkto konfigūraciją, pristatymo reikalus ir kt., Ir patars dėl visų procesų nuo pirkimo iki jūsų prekių atvežimo. 2 K: Koks yra mokėjimo būdas?

Mes priimame mokėjimą T / T banko pavedimu, "Alibaba Trade Assurance Service", "Western Union", "Money Gram", "PayPal", "Sigue", "L / C", grynaisiais ir kt. 3 kl.: Koks pristatymo laikas ir pristatymo būdas?

Pristatymo laikas priklauso nuo jūsų užsakyto produkto ir kiekio, paprastai mūsų pristatymo laikas yra per 1 savaitę, jei turime atsargų, galime nedelsdami išsiųsti.

Techniniai Duomenys

Place of Origin Hunan, China
Language English
Model Number ZT-M-05
Theory Fluorescence Microscope
Warranty 12 Months
DIY Supplies ELECTRICAL
Origin Mainland China
Certificate CE ISO
Brand Name LanYuXuan, ZETOP MEDICAL
Name Microscope
Drawtube BINOCULAR
Power 220V 50Hz/ 110V 60Hz

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos