Meniu


50 juostelių baseino bandymo juostelės,PH bandymo juostelės,16 1 vandens bandymo juostelės, geriamasis vanduo, SPA bandymo juostelės, šulinio ir vandentiekio vandeniui

€9.13 €18.65

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t6422
Žymos

50 juostelių, baseino bandymo juostelių,PH bandymo juostelių,16 1 vandens bandymo juostelių, geriamojo vandens, SPA bandymo juostelių, šulinio ir vandentiekio vandeniui

[16-in-1 baseino bandomasis popierius] PH bandomasis popierius gali patikrinti pH, laisvą chlorą / bromą, bendrą chlorą, bendrą šarmingumą, cianuro rūgštį ir bendrą jūsų baseino ar SPA kietumą. Laikykite vandenį sveiką ir švarų ištisus metus.

[Bendro fondo bandomasis dokumentas] Bandomasis popierius pagamintas iš aukštos kokybės importuoto filtravimo popieriaus. Kai kurios hidroterapijos bandymo juostelės yra supakuotos į konteinerius, kuriuos lengva laikyti. Skirtingos skardinių ir pakuočių spalvos gali tiksliai ir lengvai nustatyti rodmenis.

[Bandomasis popierius yra įskaitomas] Mirkykite bandomąjį popierių vandenyje 2 sekundes, tada išimkite ir palaukite 60 sekundžių. Palyginkite bet kokius spalvų pokyčius butelio šone esančioje spalvų lentelėje, kad gautumėte tikslius vandens kokybės rezultatus. Tai paprastas būdas vienu metu išbandyti 16 parametrų.

[Saugojimo metodas] Norėdami gauti geriausius rezultatus ir ilgesnį galiojimo laiką, laikykite produktą sausoje, vėsioje ir tamsioje vietoje. Nesilieskite su reagento juostelės bandymo plotu, laikykite jį atokiau nuo šviesos ir drėgmės. Nuėmę juostelę, vėl greitai uždarykite dangtį. Maišelis yra sandariai uždarytas, kad SPA testo rinkinį būtų galima laikyti 2 metus.

[Daugiafunkcinė bandymo juostelė] Bandymo juostelė labai tinka išbandyti baseinus, geriamąjį vandenį, kubilus, šulinių vandenį, karštąsias versmes, akvariumus ir kt. Labai patogu jį pasiimti su savimi bet kur. Jūs galite tiksliai žinoti cheminių medžiagų kiekį vandenyje.

spalva:Nuotraukos spalva

Medžiaga: popierius

Pakuote sudaro:

50 x bandymo juostelės

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl fotografavimo šviesoje ir skirtinguose ekranuose elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie "Dropshipping"

Mes priimame dropshippingą, turime daug dropshippingo patirties ir nedėsime jokių skelbimų ar medžiagos į siuntą.

Techniniai Duomenys

Brand Name FGHGF
Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos