Meniu


Pissed Off Cats Calendar 2024 Funny Cat Sieninis kalendorius, Kūrybinis kalendorius, Kačių pakabinimo kalendorius, 12 mėnesių katė

€5.62 €11.71

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t143887
Žymos

[Piktos katės kalendorius 2024] Šis nepaprastai juokingas kalendorius rodo ekscentriškas kates, kurios turi ką nors juokingo pasakyti kiekvieną metų mėnesį. Tai stilinga Kalėdų, atostogų ar Naujųjų metų dovana, kurią įvertins draugai, paaugliai, studentai ir artimieji (ypač jei jie yra kačių mylėtojai).

Juokingas kačių kalendorius - katės nuotraukos: Pagrindinis kačių kalendoriaus bruožas yra mielos kačių nuotraukos kiekvieną mėnesį. Šiose nuotraukose rodomos įvairių veislių katės, kurių gyva, mylinti ir žavinga išvaizda suteikia žmonėms džiaugsmo ir malonumo.

Kačių sieninis kalendorius - svarbūs duomenys ir šventės: "Lazy Cat" kalendorius žymi svarbias datas ir šventes, tokias kaip gimtadieniai, jubiliejai, šventės ir kt., Kad vartotojai galėtų lengvai peržiūrėti ir tvarkyti savo tvarkaraščius, prisimindami specialius duomenis, susijusius su katėmis.

[12 mėnesių kačių kalendorius, skirtas kabinti ant sienos]Bjaurus kačių kalendorius paprastai orientuotas į dekoratyvinį dizainą, todėl jie yra ne tik funkciniai įrankiai, bet ir dekoratyviniai kambario elementai. Jie gali pasižymėti gražiu viršelio dizainu, unikalia tipografija ir spalvų schemomis, kurios suteikia daugiau patrauklumo ir grožio.

Kalėdų gimtadienio kalendoriaus dovanų parinktys: kačių mylėtojų kalendorius taip pat gali būti naudojamas kaip ypatinga dovana kačių mylėtojams. Nesvarbu, ar tai būtų gimtadienio, kalėdinė ar priminimo dovana, katės kalendorius gali suteikti gavėjui staigmenos ir džiaugsmo ir taip išreikšti jūsų rūpestį ir supratimą dėl katės meilės.

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: popierius

Dydis: 28 x 28cm

Pakuote sudaro:

1 x Pissed Off Kačių kalendorius 2024

m Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos