Meniu


2024 Naujųjų metų kalendorius God Of Wealth Darbalaukio kalendorius su saugojimo stalčiumi Nešiojamas stalčių kalendorius Palaiminimas Darbalaukio dekoravimas

€8.04 €12.37

Nemokamas pristatymas
Vardinė0Iš 5
Info
  • sku: t158006
Žymos

Sekite savo dienas stilingai naudodami mūsų Turto Dievo teminį kalendorių! Šis kalendorius, pasižymintis ryškiomis spalvomis ir unikaliu 2 in 1 dizainu, atneš sėkmę jūsų stalui. Įvairūs talismanai keičiasi kiekvieną mėnesį, pridėdami smagią staigmeną jūsų dienai. Tiesiog ištraukite kortelę ir įdėkite ją į dėžutę - lengva, praktiška ir smagu!

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: 2024 m. kinų mėnesio kalendorius

Produkto medžiaga: popierius

Gaminio svoris: apie 171g

Produkto dydis: (apytiksliai) 11 * 11 * 4.5 cm / 4.33 * 4.33 * 1.77 colių

Pakuočių sąrašas:

1 x 2024 kinų mėnesio kalendorius

Nata:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektų tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje parodytos spalvos. Ačiū!

2. Dėl rankinio matavimo leidžiamas 1-3 cm matavimo nuokrypis.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Palaiminti ir laimingi: Pakvieskite klestėjimą ir sėkmę į savo gyvenimą naudodami 2024 m. kinų mėnesio kalendorių.Kiekvieną mėnesį jame yra unikalūs gerbiamo turto Dievo palaiminimai, perduodantys tokius linkėjimus kaip "Linkiu jums sėkmės" ir "Praturtėkite ir klestėkite naujaisiais metais".

2. Patikima medžiaga: Šį 2024 m. kinų mėnesio kalendorių nėra lengva deformuoti, jis turi ryškias spalvas ir aiškų spausdinimą. Jis pagamintas iš aukštos kokybės kartono, kuris yra storas ir patvarus, suteikiantis gražų ir ilgalaikį ekraną.

3.Tvarkykite darbalaukį: 2 in 1 dizaino šis stalo kalendoriaus + saugojimo dėžutės derinys padeda sutvarkyti darbalaukį laikant pakaitines korteles ir mažus daiktus.

4.Tobula dovana: Įvairūs talismanai kalendoriuje kiekvieną mėnesį yra skirtingi, simbolizuojantys sėkmę. Siųskite šią unikalią kortelę, kad perduotumėte savo nuoširdžius palaiminimus su išskirtine dovana, kuri tikrai nudžiugins draugus ir šeimos narius 2024 m.

5.Patogu naudoti: Sukurkite savo talismaną naudodami mūsų 2024 m. kinų mėnesio kalendorių.Tiesiog išsirinkite mėgstamą zodiaką ir bet kada jį išjunkite. Lengvas montavimas su surūšiuotomis datų kortelėmis. Mėgaukitės visiškai pritaikyta ir išsamia kalendoriaus patirtimi.

Techniniai Duomenys

Origin Mainland China
Promotional No
Model Number 2024 Chinese Month Calendar God of Wealth Desktop Calendar
Type Printing Calendar
Style Table Calendar

0 Atsiliepimai Šio produkto

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.Privalomi laukai yra pažymėti *

1 2 3 4 5

Panašūs produktai

    • Nemokamas pristatymas Nemokamas pristatymas pagal užsakymą per €99
    • Klientų Aptarnavimas 24 Valandų internete galima parama
    • Pinigų Grąžinimas 100% Pinigų grąžinimo garantija
    • Grąžinimo politika 30 Dienų grąžinimo Paslaugos